Alice32 Merhaba kızlar polikistik overim var. Klomen kullandim ama yumurtalar gelişmedi maalesef:( Isparta’da iyi bir doktor arıyorum var mi önerebileceğiniz birisi ya da pcos olup hamile kalanınız varsa yazarsa cok sevinirim 💛
Dkdk Alice32 ben canım pcoluyum 8 haftalık hamileyim klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım rabbim sana da nasip eder inşallah 🧡
Mymother Alice32 bende pco hastasıyım ama evlenmeden 10 kilo vermiştim ve evlendikten sonra bir ayda hamile kaldım kilo durumunuz nasıl
Selviinurr Alice32 bende pcosluyum 14 haftalık hamileyim. Önce klomen sonra catlatma iğnesi kullanaraktan hamile kaldım. Yoksa benimde 3 yıla yakındır olmuyordu
Hatice17 Alice32 selam benimde pcos vardi ve tuplerim tikaliydi tupler cok az tikali oldugubicin kucuk bir operasyonla acildi doktor cocuk istegip istemedigimizi sordu istiyoruz dedik klomen verdi banada 5 gun kullandim daha sonra bur ayina hemen hamile kaldim suan 14 haftalik hamileyim ckaledw yasiyorum
Alice32 Hatice17 rahim filminden bahsediyorsunuz sanirim degil mi onu onerdi doktorumda bu ay bakim artik
Hatice17 Almla amin cok sagolasin rabbim gonlune gore versin Allah yazdıysa bir sekilde oluyor dilerim ki biran once saglikli evlat versin tabikide dua ederim ❤🙏
Milenka Alice32 benim polikistik durumum vardı unideyken Sonra kilo verdim sağlıklı beslendim spor yaptım. Evlendikten sonrada gittiğimde doktor geçmiş gitmiş dedi. Doğal yoldan hamile kaldim