Eiremsirin duygu0693 benim karın muayenemde görünmedi rahim arka kısımda dedi doktor , alttan muayne ile gördü, eğer doktorun karından göremez ise alttan muayne olmakta çekinme derim ben
nslhnblblky Eiremsirin benimde aynı şekilde dün doktorum rahmin arka kısmına tutunmuş dedi karından ultrasonla gözükmedi benimde 5+6dım dün vajinal ultrasonla sadece gebelik kesesi gözüktü
Eiremsirin nslhnblblky hayırlı uğurlu olsun, 2 muayenemde alttan oldu kalp atışını da ilk öyle duyduk 8. Hafta falan dı sonra düzeltti
nslhnblblky mommy2 her doktor faklı folik asit veriyor ama benim gebelikten önce içtiğim folbioldu gebelik oluşunca folidoce başlattı doktorum
nslhnblblky Eiremsirin sizede 🙏 neden ki ikinci de yine karından gözükmediği için mi tekrar vajinal ultrasonla baktı
Nilya88 duygu0693 bence 7 haftayı doldur canım hem keseyi görmüş hem kalp atışını dinlemiş olursun benim kesem beta 1680 di sanırsam o zaman görünmüştü
asliiyorgunn duygu0693 canım beta değeri en az 3000 olunca kese görünüyor bence 1 hafta daha bekle tam net olsun çünkü benimde 6. Haftada göründü
yaseminky duygu0693 benimde son adet 19subat belliki ayniyiz , doktorum 7-8haftalikken gitmemi söyledi keseyi görebilmek icin. 14nisanda randevum var. ☺️