Glsm210521 Mom090 her hangi bir sıkıntı yok aksini oğluma Tosun paşa doğacak bu gidişle 2000 gram dı en son
MervErdo Demir50 benim hiç bulantı kusmam olmadı aşırı bi iştahım oldu son 33den beri iştahım kesildi sadece
Eliiifff Mom090 inanılmaz takılıyorum bende kilo mevzusuna 31+6 dayiz 53 kiloyla başlamıştım suan 69.6 olmuşum bu gidişle daha da alacağım
Mom726272 Mom090 aynen öyle zordu tek bakınca daha zor ama çok şükür ya annelik kolay olsa cennete layık olmazdı💙 ve zor olduğu kadarda güzel 😊
Mom090 SERNUR oyyy maşallah Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım, verilir yeterki sorunumuz kilo olsun ♥️
SERNUR Mom090 hayatımda ilk defa biri bana yemek yeme dedi o da doktorum 😅 aman hiç takmıyorum evladım saglıklı olsunda gerisi önemli degil, 🥰 Amin inşallah seninde cümlemiz de saglıkla kucagımıza alalım evlatlarımızı 🤲🌺❤️
Yasoo96 Mom090 dikkat ediyorum istee. Ama hareket edebilsem hayatta dikkat etmezdim. Bu gunler bi daha gelmez 😂 yer icer sonra yakardim aaamaan 😂
Mom090 Yasoo96 En güzel vakitlerimizdeyiz bı Daha gelmez♥️ doya doya yasa bende öyle yapıyorum kuzum 🌼
Mom090 SERNUR Bu doktorları bugün anlamış değilim bı arkadaşımıza da 3 kilo aldı diye çok demiş, seninki de yemek yeme demiş 😂 tövbe gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Sağlıklı olun da başka bir şey istemem ♥️🌼
Basak26 Mom090 ben 64 le hamile kaldım 25+5 günlük hamileyim 🙂 8 marta kadar 2.5 kilo almıştım ama iştahım 24 haftadan sonra çok açıldı normalde dayanıklıyımdır ama 2 haftadır çok yiyorum duramıyorum😅 2 haftada 1 kilo almışım
Mom090 Basak26 Oda güzel benimde boğazım durmuyor surda yorumları okurken bile elim boş durmuyor valla 😂😂🙈