Mom090 Talyaninannesi Doğduktan sonra o kilolar gittiğinde de gözlerimize inanamıcaz 🙈 valla hayr olsun sonumuz bende çok yiyorum 🙈
Eski9 Mom090 88 lE kaldım 95 oldum çok mu kızlar çok üzülüyorum kg alma olayına 25 haftalık olacağız 7 kg 🙁
Mom090 Eski9 Kız ben 21. Haftamda 9 kilo almışım 😂 Üzülme üzülsem ben üzüleyim. 1.58 boyum var bide sen düşün 😂ama bebişlerimiz sağlıklı olsun kilo feda olsun♥️
Mom090 Seyhan-Sefa07 1 gün var aramızda 🙈 ben 9 sen 10 kilo almışsın dünkü doktorum aksi bı durum yok dedi . Olsun valla ♥️🙈
Mom090 Elfavci Bende aynı düşüncedeyim valla kilo elbet verilir. Bebişlerimiz sağlık olsunlar da başka bi isteğimiz yok 🤗
leylosule Mom090 doktora girtiğinizde ölçülen rakamlar aslında gerçek kilonuzu yansıtmıyor. Doğrı kilo ölçümü sabah uyandığınızda büyük tuvalete çıktıktan sonra aç karnına yapılır.
Mom090 leylosule Bende öyle düşünüyorum çevremdeki tanıdıklarımda mesela kilo almamışsın gibi der. Normalde kilo aldığımda kalçadan ve yanaklardan alırdım şimdi ikiside yok ama tartıya bakıldığında +9 kilo 😂♥️
Eski9 Mom090 Ya benim üzüntüm ben gebelikten önce 50 kg vermiştim onun üstüne almaya başlayınca psikolojimi baya etkiledi kendimi çok çirkin hissediyorum malesef elimde değil umarım doğumdan sonra çabucak eski halime dönerim çok rahatsızım bu kilo mevzusundan
leylosule Mom090 diyetisyenlerin tavsiye ettiği doğrı ölçüm metodu bu. Siz onu göz önüne alın bence ☺️
Yasoo96 58 kg ile hamile kaldim. Sporu birakip hareketsiz kalinca 1 kg aldim. 16 haftaligiz 🙆🏻♀️ Duzgun besleniyorum aslinda ama hareket edemiyorum. Evden cikip yuruyebileceim bi yer yok. 🥲