miniko_2308 Mrv9191 düşük tehlikesi ne zaman geçer inanın bilmiyorum ne desem yalan olur. Allah sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah
Mrv9191 miniko_2308 benim stresten düşük olduğunu söylemişti doktorum ama yinede tedbir amaçlı test yapmadan 3 Kutu iğne kullandım 90 gün birde bebek aspirini
miniko_2308 Mrv9191 ani bir korku da tetikliyormuş sanırım tam emin değilim ama kısmet artık gerçekten hepsi yaşanması gerekiyormuş diye düşünüyorum artık. Doktorunuzun tedbirli davranması çok iyi olmuş ben genelde ilgisiz doktorlara denk gelmiştim.
Mrv9191 miniko_2308 genelde sağlıksız bebek düşer diyorlar ☺️Allah şimdikilere sağlık versin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏼
Neslihan3007 miniko_2308 ben size demistim dimi . Rabbim hayirlisi ile kucaginiza almayi nasıp etsin inşallah ☺☺ cok sevindim walla hic bir kadinin kucagi boş kalmasin insallah
miniko_2308 Neslihan3007 öyle tabi de insan eöin olmak istiyor ☺️ Amin sağolun inşallah Allah bekleyen isteyen herkese sağlıkla nasip eder 😊