ozgedilan Sabahın 6sında kasıklarımda doğum sancısı gibi bir agrıyla uyandım 2.doğumum olacak doğum sancısını tekrar hatırlamak çok korkuttu beni 😥
Yasinimm ozgedilan 111 Allah nasip ederse yeter ki sağlıcakla doğsunlar da başka bir dileğim yok 🤲💙🐣ama oğlum hiç tekme atmıyor bu beni çok üzüyor😭😭😭
Nurcihn ozgedilan sorma bende öyleyim ikinci doğumum olcak benimde umarım kolay olur ağrı girdikce tırsıyorum valla son 23
Senmerve ozgedilan Nurcihn İlk doğumunuxda kaç saat sancı çektiniz unutmayın o dancıların sonunda ilk defa kucagınıza aldogınızda tüm acılar gitmişti bende sancılarsan korkuyorum ama o ilk kucagıma vedikleri an gelince aklıma hemen doğumum yaklaşsın istiyorum allah nasip ederse benimde 2. Doğumum olucak
Linam6868 ozgedilan 108 sağlıkla sıhhatli kavuşalim yavrularımıza insaAllah Rabbim kim hasretle bekliyorsa hayırlı zaman da hayırlı evlatlar nasip etsin insaAllah her kadına anne olmayı nasip etsin insaAllah🙂
Emineuyar Senmerve unutulan tek şey doğum sancısıymış beyın kayıt etmıyormuş yoksa 1 den sonra cocuk yapmazdık benım de bu 2. 39+2 gelsın artık dye dua edıyorum
Senmerve ozgedilan ben 4 saat çekmiştim en dazla 6 bol bol yürüyğn plates yapmıştım 18. Haftamdan 32. Haftama kadar faydasınıda gördğm sizede tavsiye ederim
ozgedilan Yasinimm moralinizi bozmayın Allahın izniyle bişeyinz yoktur benimkide bazen hareketsiz oluyo 2 gün falan sonra yine hissediyrm