Kızlar ilk hamileliğim. 4 aylık oldum. Bedenim değişmedi sadece 1 kg aldım ama pantolonlar göbekten dolayı kapanmıyor. Ben de ne giyeceğimi şaşırmış durumdayım. Ne giysem lastiği sıkıyor daraltıyor. Sportif giyiniyorum tesettürlü değilim ama yine de çok açık da giyinmiyorum . Normal hayatımda bi dar paça yüksek bel Jean, üstüne yazsa bi sıfır kol tişört kışsa bi Kazak üstüne mini mont bide spor ayakkabı çekip cıkardım. Şimdi ne neye uyar hiç bilmiyorum elim ayağım dolandı. Hamile pantolonu alsam geniş alamam düşer, üstüme göre alırsam kalçam cok kalktı hamilelikten dolayı popom abes duracak o yüzden de üstüne kalçamı kapatacak bişey olabilir. Ama sıfır kol olup da kalça kapatan bir şey görmedim henüz… Ya da tayt giyip üstüne tunik de olur ama tunikler hep klasik hiç sportif bulamadım. Allah aşkına nerden alışveriş yapıyorsunuz bana bi yardım bi site bi mağaza bi adeesss 🤭 tavsiyelerinize ihtiyacım var valla cok sinir oldum 😅 49 kiloyla 25 yasına kadar gelmiş evlilik karantina hamilelik derken 52 kilo olmuş biriyim hiç kilo ve göbek nedir bilmem afalladım hayatımda ilk kez göbek sahibi oldum 😅😅