Selinaymurattt Demiralpmoms Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde büyütün bebeğinizi Allah analı babalı büyütsün
Minitontik Demiralpmoms yaaa diyarbakırda doğuracaktınız konuşmuştuk sizinlee. Çok sevindim Allah analı babalı büyütsün🙏🏻🙏🏻♥️♥️ Bende yarın orda doğum yapacağım sezaryenle. Çok fazla korkuyorum. Bugünden başladım ağlamaya..😭😭😭
NAZ2333 Demiralpmoms ayy gozun aydin canm allah anali babali buyutsun insallah lac haftalik dogdu paşa😎
Himom Demiralpmoms senle aynı hafta aynı gündük hatırladım 39+5 iz darısı bir an önce başıma inşallah 🙏 sana da hayırlı uğurlu olsun 🙏😊
Minitontik Demiralpmoms evet yarın öğleden sonra yatışım olucak mardinden gelicez. Biz mardinde yaşıyoruz eşimin şark görevi sebebiyle. Akşam altı gibide doğuma gireceğim. Çok korkuyorum ağzım falan hep yara oldu stresten🤢🤢🤢
NAZ2333 Demiralpmoms aminn insallahhh bizde 29+4olduk elhamdulillah bende oyle hissediyorm ki 39 da gelecek benim paşam
Demiralpmoms Minitontik neden o kadar stres yaptınız ne güzel bebeğinize kavuşacaksınız 🌸 buna odaklanın insallah çok güzel geçecek😊 hayırlı olsun şimdiden. Hiç korkmayın herkes nasıl yapıyorsa sizde bir sekılde yaparsınız. Biz kadınlar çok güçlüyüz 😇
Minitontik Demiralpmoms inşallah çok teşekkür ederim 🙏🏻 Acaba doğuman sonra bebeği giydirip falan babaya mı veriyorlar napıyolar🙈 bide sanırım bebek için kıyafet almıyolarmış kendileri hastanenin kıyafetinden giydiriyorlarmış doğrumu acaba