Se3008 beren6363 benim ilk cocugumun 28. Haftadan beri asagidaydi her gittigimde de kontrole oyleydi ama 39+2 de gelmisti
Esosun beren6363 baş aşağı dönmesi doğum belirtisi değil fakat dönüp hemen doğan da var dönüp 40 ı geçen de var :) nişanın suyun sancına göre bakıcaksın canım nişanını sancını bekle doğum için baş aşağı olmasını değil👍🏼😊 korkma
Ebruusimsekk beren6363 benimkide erken döndü aşağıya ama birşey olmadı hala bekliyorum gelmesini 38 olcam
Eiremsirin beren6363 bende 32. Haftadayım bebeğin başı sol alt kısımda tam kanal üzerinde değil ama çapraz gibi düşün, doktor bu haftalarda dönemedi normal diyor, haftası geldikçe yerine yerleşecek öyle düşün
beren6363 Doktorumu biraz korkuttu beni o yüzden sizlerede sormak istedim . İnşallah benimkide zamanında olur
icegul beren6363 benmki 16 haftalıkken dönmüştü. 29. Haftada erken doğum riski çıktı ama 37de doğdı. Baş aşağı olmasın erken doğuma sebep değil. Olması gereken bu zaten. İçiniz rahat olsun
Tugba1421 beren6363 benimde 29 haftalıkken dönmüştü şimdi 38 haftalık olduk ve beklemedeyiz hala…olması gereken o korkma normal yani