Dnz_yksr Kizlar benim bebegim haftasından önde ve doktor takip edecezdedi normalde suan 30 haftalik gebeyim bebek 32 haftalik gözüküyor erken doğum olabilir mi normal doguran var mi bu şekilde ilk gebeligim
Ozge20ulu Dnz_yksr ben27+5 de gittim 30 haftalık dedi şok oldum 16 gün önde dedi , yediklerini dikkat et obez olmasın çocuğun dedi biraz tırstım açıkçası haftasından önce gelir demedi,
ikincikezanne_ Dnz_yksr bizimde hep önden gidiyor ortalama iki hafta olarak ama doktorum adet tarihine göre doğum olur dedi (tabi ki her çocuk kendi geleceği zamanı kendi belirler normal doğumda) sadece 4 kilo üstünde olursa doğumda zorlanabilirsin dedi şu an 34+5 günlük en son 34 de ölçüm yapıldı 2777 gram çıktı 37 den sonra bebeğin kilo alımı yavaşlar dedi bekleyeceğiz bakalım. İlk oğlum da önden gidiyordu 39 da doğdu 3180 gram doğdu ultrasonda söylenenden 200 gram az olmuştu normal doğum oldu
Dnz_yksr Damlahtp bana da demedi ama ben korktum yakından takip edeceğiz bu şekilde olursa normal doguramazsin dedi ben normal istiyorum insaAllaha
Dnz_yksr Ezgicann ilk gebeligim olduğu için bebegin 4 kilodan fazla olmasıyla normal doguramayacagimi soyledi sadece 40 haftaya kadar beklersen de 4 kilo veya üzeri olabilir dedi
Cicisss Benimde 31 haftalık 33 haftalık gözüküyo doktor fazla kilo alırsa doğumda bizi zorlar dedi hayırlısı artık
Eiremsirin Bende suanda 32. Haftadayım bebek 35. Hafta ölçülerinde dedi, erken doğum olur demedi. Ama sanki bebek haftasını tamamlayınca gelirmiş gibi geliyor bana. Doğum şekli çatı muayenesinde belli olur, 4 ü görürüz geçebiliriz diyor 🙄