Sedatakir Doktorum bana doğum yapana kadar kullanacaksın dedi ama ben içmiyorum arada içiyorum. Yanlış mı yapıyorum sizce
Mdnyldz Sedatakir vardır bir bildiği ki öneriyor. Ben düzenli kullanıyorum sabah içmeyi unutsam bile aklıma geldiğinde muhakkak demir ilacımı ve i mom i kullanıyorum. Sizde düzenli kullanmaya çalışın. Takviye neticede bebek buyuduk ve geliştikçe ihtiyaci artıyor. Sizinde vücudunuz halsiz düşmesin diye destekleyici ürünler bunlar🤗
2019z2021y Sedatakir içtiğinde daha dinç olursun herhangi bir grip gibi hastalıga yakalandıgında kolay atlatırsın. Fiyattan dolayı az içiyorsan decavit al. 2 gün decavit 1 gün imom iç. D viti de kullan mutlaka bebeğin kemikleri gelişiyor d vit kemik gelişimi için cok col faydalı mutlaka takviye gerekiyor hele böyle kış aylarında. Ben imomu iki gebeliğimde de tam aldım 🌼 kan hapı vericek son haftalara doğru onuda kullanmanı öneririm
BegumIscanTunc Sedatakir ben kullanmıyorum İmom omega doktorunuz iç dediyse için ben hergun bir tane içiyorum gece yatarken
vasili21 Ben kullanıyorum, Folik asit sonrası 12. Haftada başladık Ve hala kullanıyorum. Doğuma kadar devam
Sedatakir 2019z2021y çok teşekkür ederim halsizliğim çok zaten midemi çok bulandırıyor bundan sonra atlamayacağım
Damlahtp Sedatakir ben kullanıyorum i mom çok yararlı bir vitamin içmenizde fayda var ki doktorunuzda önermiş zaten ben 8. Haftada başladım nerdeyse 36 yım hala kullanıyorım doğuma kadar devam dedi doktorum
Peraaaa Bende gebeliğimin başndan beri kullanıyorum, doğuma Kadae kullanacakmışım Kokusu ağır geliyor midemi bulandırıyor ama doktorum asla aksatmamı söyledi