Minnieli Kızlarr 37+1 günlük hamileyim son adet tarihime ve uygulamaya göre 20 gün var. Ama en basından beri 3 nisan gibi diyodu doktorlar son haftalarda doktora gittigimdeyse bebegin iri oldugunu ulturasonda büyük gösterdigini söylüyolar en son 36 haftalıkken 3 kiloydu ve 38 haftalık felan dediler sizce erken gelirmi bu durumu yaşıyan varmı ?
Hypatia Minnieli ay bizim de iri bebek diyo,hep 1 ya da 2 hafta ilerde görünüyor.34.haftada 2700dü,cumartesi gidicem 36hafta olmuş oluyo,3ü geçer diye düşünüyorum.bana da erken gelir gibi geliyo ama doktor bişey demedi daha😳
Fatmamuduk Minnieli Kuzum resmen kendimi gördüm postta şuan 37+1im 36 iken 3 kiloydu doktorum en son 2Nisan gelmezse 3Nisana sezaryen günü verdi, iri bir bebek değil ama kafası kanala sıkışabilirmiş bende ki şekerden dolayı azıcık büyük kafa olucak da 😖 Doktorum doğum için sıkıntı yok 38e eşsin neredeyse dedi, 4 gündür sancı var bekliyorum
Minnieli Fatmamuduk aynıyız ne kadar güzel ☺️ banada gecen hfta gittigimde kafası büyük dedi sancım felan yok normal denmişti yarın belli olucak doktora gidicem bakalım ne olcak sizin neden sezeryan ?
Fatmamuduk Minnieli Benimde cuma nst var bi geleydi o gün 😬 Kuzu ben kronik şeker hastasıyım o yüzden iri bebek vs ihtimaline karşı 40ı beklemiyor doktorum
Minnieli Fatmamuduk geçmiş olsun inşallah saglıcakla kucagımıza alırız 🙏 bugün doktora gittim nstde sancı cıkmadıgı için vajinal muayenede yapmadı haftaya bakıcak ona göre herşeyin hayırlısı
Fatmamuduk Minnieli Sağlıkla canım hepimiz inşaallah 🙏🏻🌹 Benim kendimde gördüğüm ağrılar var ama nst ne der bilmiyorum bende cuma giricem 🤷🏼♀️
Minnieli Hypatia masallah canm. Banada o haftalar öyle dendi çok şuanda doktor karnında büyük feln diyo haftaya 39 olcam o zaman vajinal muayene olcam aslında erkende degil zamanı geldi ama sezeryana alabilirim diyo
Hypatia Minnieli ay bilmiyorum aslında zorlamaya da başladı,sinir sıkışması da var kollarımda,o bi yandan diş ağrısı bi yandan,tansiyon problemi yok ama aşırı ödem tutuyorum o bi yandan…,38de falan sezeryan dese hiç itiraz etmem heralde
Minnieli Hypatia geçmiş olsun canım bende diş agrısını öyle bi çekiyorumki hmen dogsun istiyorum o yüzden bi tat alamıyo insan