Esen123 İyi akşamlar kızlar,doğuma korona pozitif giren var mı aranızda ,doğum nasıl oluyor. Bebek bakımı nasıl oluyor. Yanında birini alıyor mı
Angels-35 Esen123 bende çok merak ediyorum bunu eşim iş yerinden temaslı 2 gün sonra yaptır test çıkmaz şimdi yaptırsan demişler Cumartesi doğumum var pozitif olursak ne yapacağız nasıl bir süreç olacak bende çok merak ediyorum plesanta previa var bende zaten zor bir doğum olacak 4 ünite kan istedi doktorum covid olunca devlete yönlendiriyorlarmış doktoruma çok güveniyorum devletteki hiç tanımadığım birine nasıl güveneceğim kafayı yiyorum 😔
Serendipity Esen123 kuzenim yapti hemen pandemi hastanesine goturduler ambulansla bebek dogduktan sonra bebegi ayri bir yerde tuttular hep sutunu sagip verdi yanina da kimseyi almadilar karantina surecinde oldugu icin. Sezeryan olmustu o yuzden dikisler vs tek basina zorlandi ama sonunda hepsi geciyor bebek de kendisi de cok iyi bir sekilde ustesinden geliniyor icinizi ferah tutun. Simdi de boyle mi bilmiyorm gerci o gecen mayista heryer full kapanma donemindeyken bu sureci atlatmisti. Saglicakla size de kavusmak nasip olsun insallah 🌸
Bittercikolata Esen123 benimde bı arkadaşım pozitif şekilde doğum yaptı. Bebeği almışlar 3 gün kadar anneyi covid servisinde yatırmışlar. Tabi yanına da kimseyi almiyolar. Sonra taburcu etmişler evde bebeğe tek başına bı odada bakmak zorunda kalmış üstelik sezeryan. Çok üzüldüm onun yaşadıklarını duyunca inşallah kimse böyle şeyler yaşamaz
Pembik Angels-35 eğer şuan ki hastaneniz pandemi hastanesiyse korkmayın devlete yönlendirmiyorlar doğum yapabiliyorsunuz
Angels-35 Pembik bilmiyorum pandemi hastanesi olup olmadığını eşiminde henüz covid olup olmadığı belli olmadığı için doktoruma sormadım daha hemen odaları ayırdık zaten o tek başına başka bir odada kalıyor şimdilik bana bulaşmazsa bile eşim doğumda yanımda olamayacak diye çok üzülüyorum 😔
Mervuras26 Angels-35 bende sormuştum özeller genelde pandemi hastenesine olmuyor . Devlete hafta şehir hastanesi varsa bulunduğunuz ilde oraya yönlendiriliyormuşuz .
NurrA 37+6 şuan temaslıyım daha 7 günüm var devlet hastanesine gitmek istemediğim için dua ediyorum 7 gün daha doğmasın diye 😔
Angels-35 NurrA bende 37+4 günlüğüm plesanta previa dan dolayı 38 i geçemeyiz demişti doktorum eşim pozitif çıkarsa konuşacağım doktorumla bende 1 hafta daha bekleyelim diye
Nazlnisaa NurrA benim de eşimin pozitif olduğunu 38+5 de öğrendik. Ama benim negatif çıkmıştı. Yine de kendimi pozitif kabul ettim. Bayağı canım sıkılmıştı doğar diye. Şuanda 40+3 olduk hala doğum olmadı. O geleceği zamanı bilir inşallah hayırlısıyla endişelenmeyin 🙏🏻