Esradgn3558 Zafsim0801 doğru söylüyorsun benim annem de açacak ve magnet tarzı olsun diyor bu açıdan dolayı annemin dolabın üstü tanıdığım ve tanımadığım kişilerin hediyelikleri ile dolu🤣👌
Esradgn3558 Ayten25- bunları ben de beğeniyorum çok güzelmiş 👌 adet fiyatı ne canım bunlarda acaba. 🤔🌺
Ebruusimsekk Esradgn3558 korona dan dolayı mevlüt okutmıcam birşey dağatamıcam zaten diye düşünerek eve gelen olursa yada hastaneye diye çikolata ve magnet yaptırdım 50 li çikolata 30 tane de açacaklı balon magnet yaptırdım fiyatları da iyiydi toplam da 150 tl tuttu hepsi
Esradgn3558 Ebruusimsekk ben de çok sonra okutacam Mevlüt ama aile arasında olacak , bir de İzmir de lokma meşhurdur lokma döktürecem nasipse caminin önünde, fiyat olarak çok iyi 👍 nerden yaptırdın canım ?
Mumyy Esradgn3558 ben oğlumda yaptırdım çok da özendim baya hoş bir şey yaptırmıştım sonra kime gitsem kimsede görmedim o magneti üstelik çerçeve şeklinde olanlardi herkes kendi çocuğunun resmnde kullanabilirdi velhasil şimdi 2. Gebeliğim yaptirmayacagim çünkü çöpe gidiyor
Esradgn3558 Mumyy herkes değer vermiyor böyle şeylere maalesef ki ben mutlaka saklarım mesela düşünüp verenlerin hediyeliklerini , benim ilk gebeliğim çok değil de yakınlarıma sadece hatıra diye düşünüyorum ikinci gebeliğim olursa ben de yaptırmam heralde 😅
tgb94 Instagram’da 1.5 TL ye makrome anahtarlık yaptırdım daha gelmedi ama iyi duruyor. Rengarenk_isler26 sayfanın adı
Esradgn3558 Krizantem_ inşallah canım nasip olursa ailemin yanındayım şimdi kendi evime gitmeden okutmayı düşünüyorum aile arasında bakalım 🤔
Ebruusimsekk Esradgn3558 instagram da minaninincicileri diye biryerden yaptırdım pinterestden beğendiğim görseli yaptırdım istek üzerine model de yapıyolar yani canım
Mumyy Esradgn3558kesinlikle ben de saklarım ama herkes hassas değil zaman da ilkine yaptırdım ikinciye haksızlık mı diyorsun ama ben de o bütçe ile bebeğime hatıra başka bir şey alafagim