B-P-R miniginannesi9 saat 4 ile 5 arası bakın açılıyor ozamn yetisebilirsen Alırsın Gerçekten çok hızlı Bitiyor Bende geçen gün buldum ama O hafta hastaneye gitttigim için tekrar aynı haftada arada iki gün Vardı gitmek istemedim Ama 3.4 aradı aciliyor dediğim Gibi sık sık kontrol edin umarım bulursunuz 🙏
miniginannesi9 Deletedmom23234 indirdim, enabiz programını, saat dörtte de bakıyorum, arıyorum, olmuyor
Deletedmom23234 miniginannesi9 Gece 10′dan sonra arıyor musunuz ben çoğunlukla öyle randevu buluyorum
miniginannesi9 Deletedmom23234 hiç gece aramadım, valla bunun bı saati varsa soyleyin de alayim, saat dörtte dediler, aradım olmadı, MHRS den denedim olmadı. Bu nasıl bişey anlamadım.
Deletedmom23234 miniginannesi9 Ben gece arıyorum hep buluyorum randevu sizde arayın birde uygulama da talep oluşturuyorum 7/24 mesaj geldiği zaman anında randevu alıyorum. Siz niye bulamiyorsunuz anlayamadım 🥺
miniginannesi9 Deletedmom23234 gece saat kaç gibi arayayım, valla bende anlamadım artık sinirden delircem yani, deniyorum deniyorum bulamiyorum bu hastaneden.baska hastanelerde alabiliyodum, burda olmuyo
Deletedmom23234 miniginannesi9 Gece 10′dan sonra arayın. Uygulamadan da 7/24 Randevu talep edin. Belirli doktorlar için Randevu talebi oluşturulmuyor😊
Msydn6 miniginannesi9 Ben mhrs uygulamasından kolaylıkla alıyordum haftaiçleri öğleden sonraları randevuları açılıyor sık girip bakmanız takip etmeniz gerek hemen doluyo yoksa
Sareee19 Msydn6 peki normla doğum da sancı verıyorlar galıba yürümek serbestmi yoksa sadece yatarakmı sancı cekılıyo acaba yürüyünce sancı daha kolay dıyolarda
-Cansu- Sareee19 burda birkaç postta okumuştum ntaye bağlayıp yürümeye izin vermiyorlarmış diye okudum
Neslihnss Sareee19 kuzenim orda doktor ben 40+2 oldum hala bekliyorum yatışımı yapmıyor çünkü yürümeye izin yok nst çekiliyor eziyet çekmemi istemiyor evdeyim sancım veya su geldiğinde gideceğim ✌🏼
Neslihnss Sareee19 emin olun herkese aynı ilgiyi gösteriyorlar ben acilde doktorumu söylemiyorum ayrımcılık yok aynı muameleyi görüyorum kuzenime doktor hanım diyorum kimseden farkım yok normal doğum şuanlık çatım herşeyim iyi hastaneyi bırakmayın gerçekten temiz ve titiz yatışların yapıldığı katlara da çıktım mis gibi 👍🏼
Sareee19 Neslihnss bnde 2 kere gıttım cok begendım dedıgınız gıbj cok işgıllıer inşalah doğum da kolay olur inşalalh sııznle hayırlıysa kucağınıza alırsınız erkek bebekmi genelde 40 haftayı gecıyor