Pinar1234- Bugün kontrole gittik hanımlar. 38+6 haftaligim bebek kilosu 3150 gram cikti normal mi acaba yoksa az mi sizin genişler ne durumda acaba ?
_Elifffffff_ Pinar1234- bence çok iyi ben 38+5de doğum yapmistim 2.780gram doğdu kızım hiç bir problemde olmadi
Zeynepelf Pinar1234- gayet iyi canım ortalama zaten 40 haftada doğan bebekler için ideal kilo 3-3500 arası diye biliyorum
Pinar1234- Emn_dgn doktor iyi dedi herhangi kotu bir yorum yapmadı. Ama bnm yine de aklima takıldığı için sormak istedim. 😊
Pinar1234- Zeynepelf dogrudur o zaman bizim 39 olduk yarin itibari ile o yuzden az geldi gibi ama saglikli olsunlar da tabiki başta 😊😊
Aysee25 Bende şuan 32+3 deyim 1700 daha kilomuz doktor normal ilerlediğini söylüyor ama ben yine de az olduğunu düşünüyorum 😓 mide yanması yüzünden hiç bişey yiyemiyorum böyle kalacak diye endişe ediyorum 😒
Sibelezgi Pinar1234- bende 37+2 deyim 3.100 kg doktor bana 3 gorebilirsin ancak demisti son haftada depar atlamis dedi ve strsten tasinma telasindan beslenemedim bile.cok takmiyordum 2.500 kg gectikten sonra sorun degil demisti doktor.5 nisana gun verdi saglikla gelsin bebislerimiz kilo sonradan da aliniyor
Sibelezgi Pinar1234- sizinkide iyi masallah ben toplamda 9 kilo almisim birde takmayin kafaniza sizinki hangi gune gun verdi normalmi olacak.bizimko donmedigi icin bekletiyor 2 3 veya 5 dedi haftaya bida bakip donmediyse gun alacagiz artik
Pinar1234- Sibelezgi bende 13 kilo 😂 bizimki gun vermedi 41 haftaya kadar bekleyeceğiz dedi zencinin gelmesini herhangi bir olumsuzluk olmazsa normal olur dedi.