cansucansu0 cansuuylcn89 başınız sağolsun 😔 bende gebelik öncesinde var. Bebeğinizin kaybı neden oldu 😔
Taze_gebe XxKirmizibalik ne denir ki 🤷♀️ Laf anlatmaya bile değmez diyesim geliyor bazen sürekli doktor eleştiriyorlar gitme abi o zamannn gitme mesela allah korusun hamile kalamıyorsun gitme o zaman da dimi
Nurr_1 Kubrabulut sağ salim tez vakitte evine gelsin inşallah minik kuzu Benimde farklı sebepten 1 hafta kalmıştı yoğun bakımda zor geçti benim İçin o süreç ama çok şükür atlattık Şuan iki buçuk Yaşında Darısı başına canım dua edeceğim size 🤲🏻🤲🏻
Deletedmom737382 cansuuylcn89 basiniz sagolsun. Cokmü yüksek seyrediyor du sekeriniz de böyle bir kayip yasadiniz. 😔
Kubrabulut Deletedmom737382 aman pimpirikli olsun daha iyi işte. Açlık tokluklarımı filan ölçütünde söylemiyordu bana. Tamam iyi demişti. Bebek hala yoğun bakımda.. emzirmeye gittim geldim. 2-3 dakika kadar emmiştir ama sonra uykuya kaldı uyandıramadık. Birazdan tekrar gidicem tekrar deneyeceğiz bakalım.
Deletedmom737382 Kubrabulut yok gebelikte kac cikiyordu onu merak ettim. Allahim yardimciniz olsun canim InsAllah hemencecik iyilesir bebisin 😌🤲🏻
blue5 Kubrabulut cok gecmis olsun insallah bebisiniz yogun bakimdan saglikla cikar guzel annesi. Sagolun burda yazdiginiz icin biz daha yolun basinda olanlar icin sormak istiyorum bu seker yuklemeleri falan yaptiralim mi?
Kubrabulut blue5 inşallah, çok teşekkür ederim 🙏🏼 Yaptırın yaptırmayın demek bana düşmez. Yanlış yönlendirme yapmak istemem asla ama ben yaptırmıştım ve yaptırmaktan yanayım. Yaptırmadan asla bilemeyeceksiniz ne düzeyde şekeriniz olduğunu.
Nefeshangul Kubrabulut ne garip 20 gün önce yaşadığım hikayenin aynısı bir tek doğum farklı benmde bebeğim 13 gün kaldı oda inledi snra morardi faln smdi evdeyiz şükür 🤲 dua et Allah büyük ins düzelr yoğun bakım iyi bişey üzülme bende çok yiprattm kendmi her gün sakinlestrcyle ayakta kaldım ama şükür bebegm yanmda seninde ins öyle oluck allahm sana bagslasn
Kubrabulut Deletedmom737382 aynen gebelikte de söylememişti işte, iyi, düşük, yüksek filan gibi söylüyordu. Rakamları pek söylemiyordu. Benimki de cahillik sormuyordum. Nasıl bi güvendiysem doktoruma
Nefeshangul Kubrabulut valla pek iyi ilerledi diyemicem çünkü ben konusmuyodm kimsyle yiyp icmiyofum sürekli rahatszlandm için iğnelerle ayaktayım aradilr görüşe gelin dye o ara görünce sütüm geldi snra eve gelip sagdik işte oda şırınga kadar çıktı o durm bana biraz iyi geldi ve sütüm azda olsa geliyodu tabi çok sikmaktn yara oldulr acısı ayrı dert snra istr 2 gün üst üste emzirdim artk anne dyr cagrdilar gittim onu görünce zaten kucağıma alınca sütüm geldi hemen 🤲😭 inan bana iyi oluck tabiki Allah kimseyi evladiyla sinamasn ins bizide icnde
Deletedmom737382 Kubrabulut canim bebisden haber varmi? Sen kendin evde ölcüm yapmiyormuydun? Ben günde 7 defa ölcüm yapiyorum ve not tutuyorum. Her haftada doktor görmek istiyor 🤦🏻♀️
Kubrabulut Deletedmom737382 bugün 2 kez emzirmeye gittim, ilkinde pek emmedi ama ikincisinde emmek için baya çaba gösterdi. Yarın yeniden gidicem 😌 Yok hayır ben hiç ölçmüyordum. Doktor diyetle çözüldüğünü söyleyince bende sadece diyete devam ettim hiç üstünde durmadım
Deletedmom737382 Kubrabulut cok sevindim canim insAllah en kisa zamanda yuvaniza saglicakla gidersiniz. Allah Allah normalde herkez evde ölcüp not tutuyor. Neyse saglik olsun🌸😌