girlsmama Kızlar merhaba , 40+1 olduk bugün . Doktor 42 ye kadar bekleriz dedi , 42 haftayı doldurup doğum yapan var mı??
Alinamoms girlsmama 42ye kadar beklemek büyük risk gerçekten kakasını yapabilir bebek vw bu tehlikeli bu kadar beklemeyi neden teklif etti acaba doktor. Bırakalım okula başlayana kadar 🤦🏻♀️
girlsmama Alinamoms öyle riskli evet o yüzden 3 güne bir kontrole çağırıyor doktor ama çok şükür herşey yolunda 🤲
Cepni 42ye kadar bekliyorlar bende normal doğum diye bekledim ama bebek iri olunca ve suyu fazla olunca zorunlu sezeryana aldılar 40+2 de ama aksi bişey olmazsa sezeryanda da normal gibi sonuna kadar bekliyorlarmıl bilginiz olsun
Deryayurt girlsmama 3 yıl önce sezeryan oldum 41+4 te normal doğmayinca sezeryan yaptilar devlette. Bi sorun yoksa bekliyorlar 42 haftaya kadar
Syr girlsmama 40 I geçince verirler diye düşünüyorum. Bir arkadaşım yeni doğum yaptı 40+1 de kontrole gitmiş. Geleceği yokmuş hatta kanala bile girmemiş doktor istersen 1 hafta daha beklerim demiş. 1 hafta bekleyip suni veririm ama yine gelmeyebilir demis. Oda beklemeyip sezeryan istemiş. Ama onun eşi hastane personeli. Yani onun etkisi var mı bilmiyorum sezeryan için. Normalde suni verip gelmezse sezeryana alıyorlar diye biliyorum.
Deryayurt girlsmama eger bebekte yada sende bir sorun yoksa bekliyorlar mesela ablam 40ncı haftada devlette sezeryan oldu tansiyonu çıktı ama bende bir sorun yoktu beklicez dediler 41+4 te kontrole gittim acılma sancı hicbirsey yoktu artik alalim dedi doktor