VeraVrea Fazilet001 kapsül olarak kullanıyorum 19. Haftadayım. Hiçbir sey olmadı. Progestan dan önce lutinus kullanmıstım pompası kanama yaptı, peogestan yumusak kapsüle geçince çok şükür rahat ettim.
Fazilet001 Kasiklarimda agri oldugu icin dr kontrolüne gittik 25:2 gunluk gebeyim ve dr erken dogum riski oldugunu soyledi ve progesteron verdi.kullanan ve faydasını gören anneler lütfen yardım. Bu süreci nasıl atlattiniz
Gizoos Fazilet001 canım benimde rahim ağızı uzunluğum 28mm düştüğü için verildi. 22 haftamda 34 haftam bitiyor hala kullanıyorum kısalmam devam etmedi kasık ağrılarım geçti 5 gün sonra ilacım bittiyor artık bırakacağım doğumu bekleyeceğiz 🙏 ben akşamları iki tane fitil olarak atıyorum. Aldığı kadarını alıyor kalanı geri akıyor
Sevilay_47 Fazilet001 cnm bnde öyle 22 hafta da başladım suan 29 haftadayım kontrole gidecem ama vajinal yoldan takıyorum giden içime gidiyor gerisi akıyor rahim agzı uzunluğu kısa oldugu için verildi
Gulizarerdogan Gizoos merhaba bu süreçte ne yaptınız yani dışarı çıktınız mı temizlik falan yapabildiğiniz mi ?
Ayse-24 Sevilay_47 bana da 6 haftalıkken verdi doktor düşüğü engellemez ama bebeğin tutunmasına yardımcı olur demişti 10 gün sonra bitecek. Benim kasıklarım da ilk zamanlar kasılma oluyordu ama şimdi yok rahatım şükür
Sevilay_47 Ayse-24 anladım canm bnde 10 gün kadar kullandım kontrole gittim baktı kısalık var uzunluğu biraz daha olması lazım devam edelim dedi halen kullanıyorum gidince bakacam son durum ne
Eceaslan Banada kasık ağrılarım nedeniyle vermişti hergün 1 tane hap olarak içiyorum ağrılarım kesildi
Atak Gulizarerdogan ben 200 mg fitil olarak kullanıyordum ve bı ev işinden daha fazlasını yaptım hicbirsey umursamadım ve çok şükür 7 ayındayım
Gizoos Gulizarerdogan canım benim kısalmam devam etmediğini için evi toparlıyordum sil süpür yapmıyordum yemeği yapıyorum o kadar yürüyüş vs yapmadım doktordan doktora çıkıyorum evden
Gulizarerdogan Atak 33. Haftamda 2 gün yatışım yapıldı bugün 35. haftam 32 mm kısalık geçen hafta 37 idi. Doktor ev işini yap sadece dedi başka bişey demedi
Mineyld07 5 haftalık yeni öğrendiğim zaman ağrılarımdan dolayı iğnesini kullandım 3 günde 1 toplam 15 tane yapılmıştı