huma2018 Kızlar 7+ 4 haftaligim ama bacak bel kasık ve göğüs ağırlarim çok aşırı var Sizdede böyle oluyor mu ya
-mercimekveannesi huma2018 göğüs ağrısı normal illaki ama benimde bugün bacaklarım ağrımaya başladı şuan nasıl sızlıyor off çok ayakta kalmaktan dolayı olabildiğince dinlen yorma kendini
nurbebek01 Benimde öyle ilk başlarda göğüs ağrısı fazla olur ama ben 18+3 şuan yinede var çok şiddetli değilse sıkıntı yok bacakların çok ağrıyor tuzlu şeyler yeme
huma2018 nurbebek01 evet cnm asilnda çokta tuzlu şeyler yemiyorum ama bu aralar hep bı koşuşturma oldu ondanda agria bilir
huma2018 -mercimekveannesi ola bilir cnm ama felaket ağrıyo ve buda gebeliğin son aylarında görülen belirti ondan merek etim yazdim. Peki senjn ilk haftalarda giguslerinde buyume oldumu bende çok oldu
nurbebek01 -mercimekveannesi bide biraz havaya kaldır ayağını benimde öyle cok-da tuzlu yeme ödem topluyoruz yavaş yavaş bide kan akışı fazla olduğu için
-mercimekveannesi nurbebek01 doğru genel olarak zaten tuzlu yemiyordum şuan daha dikkatliyim ama ayaklarımı havaya kaldırmayı yaparım bu akşam 🥺