Minnosunannesiii Seyda2434 bu haftada kramplar çok erken canım olmaması lazım hissetme me de normal 24. Haftaya kadar hissedemeyen var ilk gebelikte özellikle
kahve-cekirdegim Seyda2434 bizde 2dk sonra 17+1 olucaz 😊 ara sıra bende de oluyor kramp sol tarafımda yada sol ayağıma vuruyor iki kere de pıt pıt kalp damar atması gibi oldu sanırım bebişmiş bağırsak hareketi değildi çünkü 😊
MinikMucizem23 Seyda2434 Ben de 17+4 üm ağrılarım oluyor kasığımda doktoruma sordum bebeğe zararı yok dedi ama bol su tüket dedi bol bol su içmeliyiz 🤗☺️
Seyda2434 kahve-cekirdegim goz seyirmesş gibi dimi bana damar dediler o yuzden bebek dıye sevinemedim 😃
Sevcan34 Seyda2434 bende öyleyim kaldığım günden beri kasıkalrım ve rahmimde agrılarım var normal dedi ama bilmiyorum 😞
kahve-cekirdegim Seyda2434 sanmam ya damar bu zamana kadar neden atmadı küçük dokunuş olur ya kalp atımı gibi farklıydı yani insan anlıyor bence 😊
NaneLimon36 Seyda2434 bende de müthiş bir bel ağrısı var 2 adım atıp biraz dinlemeyin diyorum belim kopuyor 😥 hareketleri pıt pıt hissediyorum artık 🥰