Morlavanta Yatarken sağa sola döndüğüm de yada kalkmaya çalıştığım da karnım da inanılmaz acı ve sancı hissediyorum batma oluyor aynı durumla karşılaşan var mı ? Gece bin kez de tuvalet ihtiyacımı karşılamam gerektiği için daha da zorlaştırıyor işimi :(
sevdegnky Morlavanta bende de kaburga ağrısı oluypr göğüs altımda. Sağa yatımca sağda sola yatınca solda. Kasıklarımda gece uzun süre hareketsiz kalıp tuvalet in hareketlendiğimde ya da dönerken ağrı oluyor. Alıştım artık😀
merweeilbey1 Aynı postu ben açmayı düşünüyordum şimdi seni gördüm yazıyım dedim aynılarını bende yaşıyorum ve şuan belim de çok ağrıyor
merweeilbey1 sevdegnky o bende de var canım ya aynı sağ tarafta benimde 😣 ne yatabilpyorum ne oturabiliyorum
Morlavanta Minnosunannesiii oturarak uyumayı nasıl başarıyorsunuz merak ettim doğrusu ben rahatı bulamayınca uyuyamayanlardanım 😂
seymabykn Aynen benimde öyle kalkmak yatmak uzanmak çok zor oluyo bide son haftalardayım iş bile yapma isteğim yok artık ağırlaştım baya😒
Serapveminikleri Morlavanta 28 haftadayim bende öyleyim :( bugün hele oturamiyorum göbek değilim ve üstü inanılmaz kötü ya :( yırtılmış gibi kaburgalarimdan yatamiyorum ama zayıf olduğum için bunlar hep :( sağa sola dönünce kasıklarım ağrıyor yavascaaaa dönüyorum gene aynı 🙄
Minnosunannesiii Morlavanta sırtımı arkasına iki tane yastık koyuyorum birde o yastıkları üstüne yastın koyuyorum kafam denk gelsin diye 🤣
Serapveminikleri tugcetugra17 görmeyecem sanirim o haftaları cnm 😤plesenta aşağıda sezerysn olcak ilk kızım erken doğdu diye benim karnim genişlemedi çok şükür bu günleri gördüm ama inan dün çok zorlandım acaba başımı ayağımı falan diye düşündüm baya ağrı yapiyorfu uzaninca geçiyordu yani
KezibanUan Morlavanta aynısını yaşıyorum Doktoruma sordum hatta Bi gün öyle bi batma oldu ki korkmuştum. Bebek büyüdükçe kaslar geriliyor çok normal dedi doktorum o yüzdenmis bu ağrılar Bilginiz olsun 🤗
Melikesvm Morlavanta bende 31haftadayım karnımın etlerı agrıyor yataktan kalkarken yada uzandığım zaman bıde saga sola donerken bı anda acı saplanıyor bagırarak uyanıyorum uykudan bıde bebek oynadıkca 15dk ya bı lavoboya gıdıyorum sureklı uykumdan uyanıyorum doktroruma sordum huqun normal karnın buyuyor ıcten yırtılıyor dedı