Minnos87 Melek2654 valla canim bende ne renni ne gavisgon fayda etti en sin dr sabah ac karnA 1 tane nexstep diye bi hap var onu verdi dunya varmis inan hamilelgimi anladim
NilGrl Melek2654 evet ne yazık ki 😞 günde 4 tane içiyorum. Doktorum 2 yi geçme ödem yapar dedi. Ama yapacak bir şey yok o şurupları içemiyorum.
Ebru_ince Benim asiri yanmam vardi doktorum esom Verdi sabah ac karnina 1 tane ve rennie yazdi günde 4 defa daha kapagini dahi acmadim esom tek basina fazlasiyla yardimci oluyo. Kesinlikle öneririm.
Melek2654 Ebru_ince Bende yeni kullanmaya başladım 36. Haftamda ama çokta kullanmak istemiyorum o yüzden sordum
Melek2654 NilGrl bnde şurup istemedim o yüzden rennieyi sordum ona da olur dedi dr çiğneme tablet bilginiz olsun
NilGrl Melek2654 banada verdiler bu magnezyum kan ilacı derken artık hiç bir ilaç yutmak istemiyorum. 😅 ayrıca canımda maden suyu çekiyor. 🤷🏼♀️ Anlamadım
Minnosunannesiii Melek2654 bir yemek kaşığı at ağzına iyice çiğne sonra ye bak anında kesecek kulaklarıma kadar yanıyor o derece mide sıkıntım var ve kimse söylediysem herkes simitteki susam bile beni mafediyor dedi denedi ve hemen geçirdi susam da Bi özellik var midedeki asidi suyu emiyor canım
Minnosunannesiii Elizanleyla herkes bunu söylüyor ama öyle değil işte canım bir dene de gör sen 2 dk içerisinde anında geçirecek
tazeanne00-46 Minnosunannesiii öylesine midem yanıyor ki , bu postu okuyordum yorumunuzu gördüm. Sanki midem ağzımda , kalkıp hemen dediğinizi yaptım inşaAllah faydasını görürüm .. 😬
Arse89 Melek2654 Bende kullanıyorum ama son zamanlarda artık geçici çözüm olmaya başladı 38+0 olduk 1,2 saat sonra yine başlıyor dr söyledim bu kez pantpas 40mg bir ilaç verdi sabahları aç karna içmem için