CigdemKibar hamilelikte boyanmaz aman sakın diyenlere aldırma yok öyle bişey boya saç derisinden çok çok az emilir o da bebege ulaşamaz ispatlanmış hiçbir zararı da yok doktorlar sadece tedbir olsun diye ilk 3 ay boyama derler ama ben boyadım ilk 4 ay her ay boyadım sonra bıraktım çünkü saçlarım çok yıprandı yanma noktasına geldi öyle olmasaydı devam edecektim önemli olan boyanın kokusunu almaman zararlı olan boyamak değil boyanın kokusunu almak nasıl sigara dumanı zararlıysa boya kokusuda öyle onun için hep balkonda boyamıştım tabi şimdi havalar soğuk balkonda boyayamazsın onun içinde kopuk boya yapabilirsin krem boyalar gibi kokusu yok hemde daha pratik yinede tedirginliğin varsa bitkisel boya yapabilirsin ya da amonyaksiz boyayla boyayabilirsin amonyaksiz olarakta bi garnier olia var bide loreal casting creme gloss var bide cildini boyamamaya çalış boyanırsa vakit geçmeden sil tamamdır ama saç diplerine açıcı sürceksen o zararlı çünkü açıcı saçın bütün yapısını değiştiriyo saç derisinede çok etki eder