Melek2751 Hanımlaaar 7 haftalık gebeyim, ilk kontrole gebeliğimi öğrenince gitmiştim o yüzden henüz bebeğimin kalp atışlarını duyamadım ve bu hafta da gidemeyeceğim eşim asker olduğu için vaktimiz olmuyor sizce geç mi kalmış olurum haftaya gidersem?
metehaninannesiii Melek2751 hiç sıkıntı olmaz kanaman olmadifi surece korkma ben 5.haftalıkken öğrenmiştim hamile olduğumu doktora gitmedim hiç 8.haftamda git hem kese hemde kalp atisini duyduk
Rbkny Melek2751 hayır geç kalmış olmazsınız bizde bulunduğumuz ortamda kadın dogum yoktu ilk 5 haftalıkken gittim ve doktor uzak 6 saat yol sürüyordu eşimin komutanları izinde sıkıntı cıkartıyolardı oyuzden anca 12 haftalıkken gitmiştim oda memlekete izine geldigimizdeydi içiniz ferah olsun yani sıkıntı yapmayın gidemiyorum diye kanama olmadık a sorun yok yani
Elif3406 Melek2751 canım ben 4 haftalıkken öğrenmiştim hamileliğimi keseyi görememiştik. Bi sıkıntı olmayınca hem keseyi hem kalp atışını beraber duyalım diye geç gitmiştim pandemiden dolayı bişey olacağını sanmıyorum