Ozge0200 Haticeerez ya bende 19 haftalığım dünden beri sağ kasığımda çok ağrım var bacağımı yukarı hiç çekemiyorum çok ağrı oluyor solda bişey yok hareket ettikçe ağrım artıyor neden acaba ya
Yesimozdal Haticeerez idrar yolu enfeksiyonu olabilir bende de alt karın ağrısı oluyordu tahlil verdim idrar yolu enfeksiyonu çıktı
nurbebek01 Fadime_56 ay benimde var şuan korktum insalah zamanında hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde gelir
Fadime_56 nurbebek01 insallah telaş etme benim sürekli karin ağrım oluyo insallah bi sıkıntın yoktur insallah geçer agrin
Haticeerez Ozge0200 internette araştırdığımda bebek yukarı doğru çıktığı için ağrılar olması normalmis
Haticeerez Semakrr evet adet ağrısına benziyo internette araştırdığımda bebek yukarı doğru çıktığı için ağrılar olması normalmis
Fadime_56 Semakrr benim ağrım çok oluyo sbah gözümü bi açıyorum karnimda ağrı adet sancısı gibi benim ağrı rahimden geliyo belirli bi süreye haftaya kadar düşük tehlikesi ondan sonra erken doğum riski oluyo
irorkay Haticeerez canım korkma ben de 20 deyim aynı ağrılar oluyor. Kasıklarımda karnımda vs. Gayet nrkmalmiş. Bebek büyüdüğü için. Bir de pozisyon değiştirirmiş artık hep. Magnezyum ve kalsiyum kullanmanı öneririm 5.aydan itibarem ağrıları azaltırmış
Semakrr Haticeerez Bende 20+5 haftalığım normalde hiç ağrımazdı ama bugün sanki adet olacak gibi karnım ağrıyo korkuyorum açıkcası bişey olacak diye sağolun biraz rahatladım 😊
irorkay Haticeerez aynen normalmiş doktorlar zaten anormal olsa anlarsınız diyorlar dayanılmayacak düzeye gelirmiş ve daha da artarmış.
Ebru746 Haticeerez canım ben de 19+5 im sağ kasığımda dün çok fazla savcım oluyordu 5 dakikaya bir batma gibi sandı oluyordu acile gittim bağırsaklarım iltihaplanmış antibiyotik yazdı bugün daha rahatım çok şükür sen de bir doktora görün istersen
Haticeerez Ebru746 teşekkür ederim bende de enfeksiyon car sanırım o yüzden biraz fazla ağrı cekiyorum:)
Haticeerez Semakrr şimdi doktorumla konuştum oda onayladı rahim ve bebek yukarı çıktıkça iç karnımız genişliyormuş ağrı sebebi o oluyormuş genelde korkmayin😊❣
Semakrr Haticeerez Çok sağol canım içim rahatladı inşallah zamanında sağ salim kavuşuruz miniklerimize 😊🐣