minikturta Arkadaşlar sizde de varmı ya memleketteyim 3 gündür yağmur yağıyor 3 gündür yürüyemiyorum dizlerimin ağrısından kilo alımı da bunu tetikler mi acaba bilgisi olan bu durumu yasayan var mı aglicimm😭
MehtapDemir3510 minikturta kilonun illaki etkisi vardır ama magnezyum eksikliğide olabilir benimde bacağım ağrıda doktora söyledim magnezyum yazdı bana
annebali12 minikturta ben varım. İnek şaban gibi biliyorum yağmurun geleceğini. Ama ben ileri derece ramatoid artrid hastasıyım özellikle iki tüm bacak mahvediyor beni. Önceden romatizmal rahatsızlığın vardıysa yapabilecek bişey yok. Ama gebelikte magnezyum eksikliğinden falan olur diyorlar doktoruna danış istersen. Geçmiş olsun
Mehtap1407 minikturta bende aynı durumdaydım, doktorun bir ortapediye görünmemi istedi. Ortapedi doktoru da gebelik dolayı sadece bir jel krem verdi sağolsun çok iyi geldi. Zira diz ağrısından geceleri uyuyamıyordum
minikturta MehtapDemir3510 ya bende eklem romatizması var normalde böyle havalarda ağrır geçerdi, şimdi yağmur da dinmiyor dizimin agrisida 😭 doktoruma da herşeyi diyorum hiç magnezyum yazmıyo 😀😀😀😀
minikturta annebali12 ya aynen ahahahah diyorum bakın şemsiye alın yağmur yağacak 😀😀😀 gidince soyleyim de yazsın bari hem bel hem bacak katlanamıyorum ağrıya çok teşekkür ederim 🙂
MervErdo Aynı sıkıntıyı yaşıyorum ağrısız günüm yok 2 gündür burda da yağışlı hava kemiklerim ufalanıyo sanki öyle ağrım var ve halsizlikten bişey yapasım gelmiyo çekiyorm öyle ağrıları