Zeynepyrdnkl Acaba neden şuan 28 haftalık gebeyim baya su içiyorum ama.hic idrara çıkmıyorum öyle terlemiyorum da zaten 🤔
Momandbabyy Zeynepyrdnkl Ben de 21 haftalık hamileyim. Bebek büyüdükçe yukarı doğru çıkıyor bu haftalarda bu sebeple mesaneye daha az baskı yapıyor. Ben de bu aralar daha az idrara çıkıyorum. Bu durumdan da çok memnunum şahsen😅
Nurgull__ Zeynepyrdnkl bende 28 haftalık gebeyim ve 2 aydır neredeyse her saat başı tuvalete gidiyorum hatta artık dışarıya bile çıkmak istemiyorum neredeye gitsem lavoba arıyorum çünkü 😂
gamzelinaz Zeynepyrdnkl peki vücudunuz ödem tutuyor mu bu süreçte? Ben de fazla su içip sık ama az miktarlı idrar yapıyorum. Vucudum suyu tutuyormuş ve 4 günde 2 kılo aldım. Dr ödem dedi
Zeynepyrdnkl Lilasever en son vardı tahlil yaptırdım doktorum ilaç verdi daha sonraki tahlilde duzeldigini söyledi akıntım var onun için fitil verdi düzelmişti yani
Zeynepyrdnkl gamzelinaz ödem tuttugumu düşünmüyorum totalde 4 5 kilo aldım çünkü butun hamileliğim boyunca ama yine de bilemedim 🤔🙈
Mucize_ Bi doktor ile konuşun günde 2-3 litre içmeye özen gösteririm bi bardak içiyorum 15-20 dk sonra wc ye bende bundan çok dert yanıyorm çok gidiyorum diye
Gulizarerdogan Zeynepyrdnkl yaa benimde bu hafta öyle olmaya başladı 35. Hafta olduk ama geceleri hiç kalkmıyorum gün içinde çok azaldı
Zeynepyrdnkl Gulizarerdogan bende önceden geceleri kalkardim baskı yapardı şuan gece hiç yok gün içinde de baya az sayılı çıksam da öyle eskisi gibi değil az az önceden hiç su icmezdim daha çok gelirdi şuan içtiğim halde az
EmirAta Zeynepyrdnkl bnde 28+3 oldum aynı seyi yasioz bnde okdr su iciyorm lavaboya gidiyorum 2 ve ya 3 damla
Zeynepyrdnkl Canlarimbenimm ama sanki birikiyor biryerde bu su ya tuhaf hissediyorum karnımın altı aşırı su dolu gibi iyi birşey değil gibi hissediyorum🙈