Hamileyeni Elif06_ öyle yapayım yaa böyle değişik anlam veremiyorum acaba hareket ediyorda hissedemiyorum ben mi diyorum onu anlamadım işte sadece
Elif06_ Hamileyeni ilk gebelikse 24. Haftada bile ilk defa hissedenler var cnm duzensiz olurmus bu haftalarda ama insan endiseleniyir
Hamileyeni Elif06_ evet ilk gebeliğim sanırım ondan okuyorum baya da 28 haftaya kadar düzensiz olabiliyormuş normal olurmuş inşallah bir sıkıntı yoktur 🤲🏼
kuselcin Elif06_ benim de akıntım su gibi ama kötü kokuyordu hatta ben su kaçırıyorum sanıyordum baya korkmuştum fitil verdi şimdi bide bi kerelik bi suda eriyen bi şey verdi
Elif06_ Sevaldogan suan baktim son sonucuma ph seviyem normal idrarda. Ph seviyesi enfeksiyonymu belirliyor??
Sevaldogan Elif06_ bende üç dört gün önce gittiğimde akıntımın cogaldıgını söyledim idrar tahlili yaptırmıştım aile hekiminde onun sonucunu gösterdim ph değerine baktı ilaçlık bir durumun yok bol su iç dedi bana
Madinanin-Annesi Elif06_ tskler canim bibregimin biri iyi calismamasi bu yuzden mikrop olmasi sari yesil o yuzden