Elif06_ Kizlar bazen yesil ve sari gbi akinti gelyor ama cok degil sirke fln suruyorum bu aralr azaldi gibi. Erken doguma sebep olabirmis rahim duvarini mi ne inceltiyormis sanirim. Gebelokte boyle akintisi olup saglkli doguran varmi? Bide 25. Haftamdaym 2 3 gundur hareketleri eskiye gore azaldi normal mi sizce
Fatoscum Elif06_ akıntının yeşile dönmesi idrar yolu enfeksiyonu ilerlediğinde oluyor,sirke değil de içeriden sorunu çözmeniz gerek mutlaka doktorunuza belirtin bir an önce ve antibiyotiklere başlayın
MinikMicizem Elif06_ pardon yanlış anlamazsınız sirke sürüyorum derken anlmdm iyimi geliyo enfeksiyona
Elif06_ SineMina ggel bakalim alttan akintidan alalim ddi canim ama oncede.olydu benim yesil akintim .
Elif06_ Fatoscum belirttim o da gel altan bakym ddi can8m gitmedm henuz. Kan idrar verdim o kdr cikmazmydi acaba orda
didemturn @Elif06_ doktorunuza mutlaka danışın. Sirke faydalı ama vajinaya sürülünce bölgenin ph nı bozuyor. Doktorunuzla görüşmeniz daha iyi çünkü beyaz akıntı normal olanıdır
Fatoscum Elif06_ benim hiçbir belirtim olmamasına rağmen idrar tahlilinde sürekli çıkıyor,sizin tahlilde nasıl çıkmamış anlayamadım 🤷♀️ akıntınızın sebebi başka ne olabilir ki bilemedim
Elif06_ MinikMicizem kayinvalidem sirke surup batikonla hafifce pamukla bastir ddi cnm onda da ona bemzer bsey olmus gebelkte oyle gecmis o yuzden bi kac kre yaptm
Elif06_ Fatoscum bende anlamadm cnm gebelktn oncede.olurdu az kokusuz . O yuzden rahattim aslinda. Hic sorunda yaratmadi agri v.s
Klorofil Fatoscum kizlar her enfeksiyon idrar yolunda olmadigi icin idrarin temiz cikmasi temiz oldugunuz anlamina gelmiyo benimde oyle oldu mantarmis fitil verdi gecti
Fatoscum Elif06_ hayır akıntım şeffaf aslında yanma vs de yok yani hicbir belirtim yok ama yine de idrarda enfeksiyon cikiyor,doktorum yesil akıntı,koku ve yanma olabileceğini söylemisti sizde tahlilde cıkmamasına bu yüzden şaşırdım
22262226 Elif06_ hareketi azaldıysa direk doktora gidin. Benim her şeyi normaldi. Böyle akıntı gele gele ambiyon sıvım birden azalmış. Erken doğum yaptım 35 haftalık. Küvezde falan kaldı. Alttan bi şeyle gelen sıvının anbiyon sıvısı mı yoksa akıntı mı olduğuna baktır mutlaka. Bu gece hareket etmezse direk git. Ama hareket ediyorsa sabah mutlaka git. Ama kesin git. Yaşadığım için hala bebeğimin hareketlerini takip ettiğim gün aklıma geldi. Eğer suyun azalıyorsa ciğer geliştirici vururlar. Bi sabah bi de ertesi gün. O iğne çok önemli. İğne vurulmadan doğan bebek erken doğumda nefes problemi yaşayabilirmiş.
Elif06_ 22262226 akinto yesilmydi aslinda hareket edyor ama eskiye gore azalmisti bende korktum suan baya edyor mesela hareket . Bu aralar duzensizlesti. Her seyi normald8 dedignz gbi 1 hafta once falan akinti icin alttan bakmak istedi. Hareketi dedigim zamanda normal sen her gun aynimisin demisti tbi takip etmek onemli
22262226 Elif06_ benim de hareket ediyordu. Alttan baktır mutlaka ihmal etme çok var daha haftan. Enfeksiyon vardı değişik değişik gelirdi akıntı. Lütfen gidin sabah benim her şeyi normaldi. O sıvı çok önemli