Minnosannem12 Birdaha ki muaynem 32 haftada ama doktor ve hastane degistiricegim için ne yapıyım bilemedim siz ne sıklıkla gidiyorsunuz?
Gulizz Minnosannem12 ben 32. Haftamda gittim raporumu aldım çalışabilir olarak. Bir sonraki kontorl 35. Hafta dedi doktorum sonrasında 37. Haftada o haftadan sonra da 10 günde 1 dedi. Ama benim sezeryan olacağı için 37 den sonra kontrole değil direk doğuma gideriz heralde
Mervekklkdmn Minnosannem12 30 dan sonra 2 haftada bir gidiliyor 36 ya kadar 36..haftadan sonra da hafta da bir gidiliyor doktorum 39. Haftaya kalırsan 3 günde bir çağıracağım dedi.
efruzzz Minnosannem12 32 -35 de gittim 37 de gitcem sonrasi icin birsey demedi ama haftalika inecek galiba
sevilll89 2 haftada bir şuan 35 oldum 10 günde çağırdı bu gittiğimde haftaya da düşürebilir bebeğin durumuna göre suyu rahim agzi açılma falan var mı gelişimi hepsi etkiler kontrol sıklığını
Burcuclk sevilll89 peki cnm kaçıncı haftadan sonra Altan bakıyor Dr ben de haftaya gidicem 31 oluyorum haftaya
sevilll89 36 dan sonra diye biliyorum ben ilk doğum sezeryan şimdi de sezeryan olduğu için bakılmadi ama öyle biliyorum
aannepandaa Minnosannem12 bende 31.haftda dr değiştirdim. 1 hfta randevu 15 gün sonra kontrol şeklinde çağırıyor son hftlar olduğundan. Önceainde ayda bir gidiyordum.
Dyguklc Minnosannem12 b8z 32 den sonra her hafta cagiriyp doktorum ve her haftada nst belkide sezaryen olcagi icinm8 bilmoyorum