kindersurprise Merhaba adeti ne söktürür bilenler var mı 7 martta olmam gerekiyordu hala olmadım gebelik yok haftasonu doktor randevum var ama sizlere sormak istedim çünkü hap yazarsa kullanmak istemiyorum doğal yollardan nasıl sökülür adet🤦🏻♀️
Hatice68 kindersurprise canim gebe kalmadan önce benim de düzenli olan adetim bir ay olmadı ben aktardan hayit otu almıştım aktara gidersen yardımcı olurlar
Melos580 kindersurprise bende aynı durumdayım olmadım 7 sinde olacaktım olmadım dün kan verdim negatif yine ama hiç belirti yok
kindersurprise Bsraa35 aslında bunu adet olursam inşallah bir an önce adetin ikinci günü bu küre başlayayım diyorum 15 gün içicem yaa bir adet olsaydım
Panda3101 Eczaneye gitnadet söktürücü al bir adet iki güne olursun.Ben iki ay göremedim adet muane oldum Biseyin yok dedi adet söktürücü verdi.İki gün sonra oldum. Çok basitmiş
kindersurprise Panda3101 hap türü şeyler kullanmak istemiyorum aslında doktora gidicem zaten ama o da büyük ihtimalle söktürücü yazıcak bilmiyorum
kindersurprise Denizyildizii hep günü gününe olurdum ama ocak ayında kürtaj oldum ondan sonra bir düzen gitti ilk adetimi oldum ikinci böyle oldu
suna_zumrutcu Bol bol yürüyüş yapın , ben adet olamayınca öyle yapardım hemen olurdum,beslenmenize dikkat edin onlar bile etkili oluyor fazla yağlı şeyler yemeyin
kindersurprise Melos580 canım ben doktora randevu aldım c.tesi azar azar geliyor sökülmüyor bikaç saat önce de geldi kan leke şeklinde ama sökülmüyor
Ravzamuhammed Melos580 kist olablr yumurtalığnzda bizmde gelinmz her ay 20 gün geçiyordu ama gebelikte çkmyodu doktora gitti yumurtalık ları kistle kaplamış dedi
mucizem0111 kindersurprise acaba gebelik mi var hiç yaşamadığım için bilmiyorum ama gebelikte lekelenme tarzı kanama yaşayan çok var direk o geldi aklıma doktorda belli olur artık evde test yaptınız mı?
Denizyildizii kindersurprise mevsimsel gecikme olabilir benimde çok düzenlidir senede bir kaç kez gecikme oluyor. Yada kürtajdan kaynaklı kullandığınız ilaçlar varsa onlar etkileyebilir
giresun kindersurprise önce neden adet olamiyorsunuz bir hormon testi yaptırın sonrasında diğerlerini denersiniz
kindersurprise Denizyildizii maydonoz suyu adaçayı filan içiyordum birkaç gündür birde adet söktürücü masaj da yapmıştım sanırım olmaya başladım leke geliyor inşallah sökülür tam olarak teşekkür ediyorum