SERNUR esraozbl seninki yine haftaya demis benim 27 de alırım dedi fikrin degişirse mesaj at diyo 😄 son dakkaya kadar normal diyip doguma girerken sezaryan deme sakın diyor 😅 bakalım hangimiz önce dogurcaz🤭
SERNUR Prensesannesi41 orası öyle de strese giriyorum valla zaman çok hızlı geçiyor son 19 kaldı 🙈 hayırlısıyla gelsinler 😍
Defneprensesannesi SERNUR kasılma veya rahimde agrınız varrmı ben 37+1 haftalık hamileyim sabahtan beridir bebek sertleşince rahmime pıcak saplanıyor gibi ama saniyelik
Aycaaarm SERNUR bende perşembe günü 39 hafta olacağım ama maalesef bizde de sancı çıkmıyor hiç doktorum açılma var mı diye bakmadı şimdiye kadar bir daha ki gidişimde suni sancı vererek mi doğum yaptıracak yoksa sezeryan mı olacak ona karar vereceğiz 😔
SERNUR Aycaaarm özelemi gidiyorsunuz orda son 2 3 güne kadar seçim sansı veriyolar o açıdan iyi 🙈Çatı muayenesi oldunuzmu
Aycaaarm SERNUR özele gidiyorum eşim korona yüzünden devlet de sorun olabilir diye düşündü 😊 ama çatı muayenesi de olmadım hiç perşembe gününe randevu aldım bakalım ne denecek birde ilk bebeğim tedirginim biraz 😔😔
Albiina05 SERNUR Ben maalesef biraz erken başladım bu işlere 33 ten beri bebişi durdurmaya çalışıyoruz şimdi çok şükür 36+3 olduk ☺️