Kenanizm18 Deletedmom35 bencefe kalaym 😒😒 her ay 40 tl lik fatura 100 ü buluyor internet yüzünden. Deneyşm yapaym dedim 250 dk geldi bunlar cok cakal ya
Esen Kenanizm18 faturanız niye o kadar çok bilmiyorum ama benim 8gb internet 1000dk.1000 sms 26 lira size bayağı pahalı tarife satmışlar sanırım
Papatyali Kenanizm18 bende türkcelldeyken 100 150₺ ödüyodum Türk Telekom faturasıza geçtim ilk başta sonra bana bi kampanya geldi 10gb 1000dk 1000sms size özel 29tl aylık diye ona geçtim hemde internet bitince duruyo aşmıyo. Ben Türk Telekom’dan memnunum yani 💁🏻♀️
Annee6 BiZde turk telekoma gecelim diyoruz esimle suan turkcell kullaniyoruz ama cesaret edemiyoruz. Memnunmusunuz kizlar ?
deletedmom30 Annee6 şakın geçme canım berbat bir hat internet dayanmıyor bizim arkadaşa bir faturalar geldi yakasını kurtaramıyor bende kullandık kontörlü internet kesinlikle yetmiyor Vodafone girdim 12 gb internet 1000 dakika 5000 SMS 39 lira kontörlü hemde
Kenanizm18 Esen ay tarife galiba 😒 ama inan ki hep cok gelio hic bi zaman 26 tl ödedigimi hatırlamıorum. YEni yıl tarifesi en ucuz ödedigim hep 46.50 bide aile indirimi bilmem nesi var sözde.
Esen Kenanizm18 benim hep standart geliyo ama.zaten o interneti bitirmeme imkan yok çünkü evimde de internet var. Müşteri hizmetleriyle görüştünüz mu
Kenanizm18 Papatyali ondan sonra işte o fatura degişio :/ gecen sene bende vardı o hemde bitince durması cok iyidi ama ikinci senede olmuyor dediler :/
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Prensess_annesi cok sagol canim ya bilmiyordum valla. 30 gb internet kazandim 😂😂 haftalik tabii
SyhnHtp Prensess_annesi bilmiyordum çok teşekkür ederim ☺️ 5 gb verdi bu haftalık bayramda çok güzel oldu bu :)
Kanarya cigdmpkr wodafone yanımda uygulamasını indir. Sağ üstte seçeneklerden ; bana ne var a tıkla çark çıkıyor onu çevir süpris internet dakika vs geliyo şansına artık. Her ptesi yenileniyo.
Damla________ Süpermiş ya bende sürekli anneme gittiğimden çocukla lazım oluyor net gitmesin diye gıdım gıdım açıyordum 👏🏻👏🏻