Prensess_annesi Kızlar Türk Telekom hat kullanıcılarına her hafta hediye veriyor bilmeyenler yararlansın istedim bana 3 gb internet verdi ☺️☺️
Deletedmom35 Sil süpür diye bir kampanya var arkadaşlar onu söylüyor sanırım türktelekom u indirin kızlar tele ordan göreceksiniz her hafta başka başka hediyeler veriyor dakika sms internet benim bildiğim bu
Eliftuba Mobil uygulamadan yapılabiliyor sadece indirmeniz lazım. Sonra üst tarafta sil süpür diye bişey var tıklıyorsun her hafta bişey veriyor .bana da 1günlüğüne 1gb verdi çokta bişey değil aslnda 😬😬😬
Asiyeomur Şuan yaptım ve Yarın gece 12 ye kadar 5 gb internet verdi ne zamandan ne zmna yapılıyor ki acaba
Icot Deletedmom35 yok canım interneti de 1 haftalık verdiği oluyor. Benim ilk 30 gb geldi 1 haftalıktı. Sonra 2 o da 1 haftalık. En son gelen 1 gb bir günlüktü.
Prensess_annesi Havaferdi 1234 Eminekaplan Öncelikle Türk Telekom uygulamasını indiriyorsunuz daha sonra ordan giriş yapıyorsunuz sağ üst köşede hediye paketi amblemi var oraya tıklayıp sil süpür diyorsunuz ordan haftalık hediyenizi alıyorsunuz
Kenanizm18 Prensess_annesi hediye paketi var ama sil süpür yok bende bu avea benden para kazanmayı cok sevio 😒😒