Mumyy Sumisalii ben de dantelli şeyleri çok sevmiyorum olgun gösteriyor gibi geliyor kendimde beğenmiyorum bebeğime ne alacağımı bilemedim bir türlu
Uerdem Mumyy sade bisey yaptirdim kenarı dantelli isim yazılı hobidik sayfasından instagramda inceleybilirsiniz:)
mrv_b Mumyy ben hoşlanmıyorum çok hediye paketi gibi oluyo bazıları ama foto falan çekeriz diye sade bişey aldık mecbur 😬
Sumisalii Mumyy instgramda ki sitelerde var canim ben kayserideyim gecen hafta carsiyi gecdim bi kac magazada gordum oralardan bakip alacagim
Zerrinatila Mumyy benim de kızım olcak ben yaptırdım elimden Geldi kadar benim zamanım da yoktu hiç böyle şeyler kızımın zamanın da Var yaptırdım imkanın varsa. Yaptır derim yani
Mumyy Zerrinatila imkanım var çok şükür zaten çok şey yapmayacağım 2. Çocuk olduğu için birkaç tane güzel seyler almak istiyorum ama sadece kararsız kaldım
Elacagl Mumyy ben ilk hevesle yaptırdım çiçekli taşlı böcekli 😂 ebeler giydirmedi bile çocuk yüzünü çizer diye sonra düşündüm evet çok haklıları eldivende bile çiçek var çocuk bir yüzüne götürse allah korusun gözüne felan girer. Bu kuzumda da yaptırmadım Bencede gereksiz 😂
Mumyy Kubra-nisan inşallah dediğiniz gibi biz de emin değiliz ama hiç düşünmüyoruz da sanırım aklımizda olan ismi koyacagiz
Mumyy mrv_b ben de bu tarz bir şey düşündüm üzerine isim de yazdirmasam diyorum siz bunu nereden yaptırdınız bir de bunların çiçekleri cırtlı imiş sökülüyormus
Hafise Mumyy bence de bosver alma hiç kullanma da giy tuvalet terliği miiss😁 ben öyle yapcam büyük naylonumsu terlik tamam
Mumyy Hafise ay gerçekten öyle oldu biliyor musunuz başta tuvalet terliği giydim sonra da hiç diğerini çantadan çıkarmadim sancidan doğuma bile tuvalet terliği ile girdim hatta eşim kapı süsünü nasıl asalım dedi aşlsmayın istemiyorym diye bagirdim ben dogumdayken süslemisler Allah’tan o an insanın gözü görmüyor vallahi
riverandsun Mumyy bir kızım var şimdi ikinci kızımı bekkiyorum. Hiç gerek yok öyle taşlı süslü şeylere. Rahat, yumuşak, bebeği rahatsız etmeyecek şeyler olsun bence. Ben öyle aldım hep. İlkinde de bu kızımda da
ayshoo ben kendim içinde kızım içinde sade beyaz pijama aldım kızımada kolları dantelli sade bisey bide taç yaptırdım ikimizede abartıya kaçmadan hatıra kalsın diye😊 Sanırım kız olunca daha bir süslü püslü bişeyler bakıyor insan ister istemez en sade şık haliyle😂
Alyamm_ Mumyy Kızım doğduğunda yaptırıp hiç kullanmadım 😁 2 gün suni alıp ac susuz bekleyip sonrasında acil sezaryene alınınca aklıma bile gelmedi 😔 şimdi 2. Kez hamileyim sadece kapı süsü yaptıracağım yada yapacağım.
zerana Mumyy bizim halamız yaptırdı :D bana kalsa bu süs püs işinden anlamadığımdan götünde beyaz zıbınla gezerdi :D