Dilekckl Merhabalar ben 19 haftadayım doktorumu değiştirmek istiyorum sezin saygı özyurt gidiyordum doğum ücreti 6 7 bin diye duyunca vazgeçtim Ayşenur kaya kahveci düşünüyorum ikiz gebeyim doğum ücreti hakkında bilginiz varmı acaba 🥰
Magnolina Dilekckl arzu Doruk u araştırdin mi o da City doğum yaptiriyor fiyatını bilmiyorum Medical den ucuzdur normal doğum a teşvik ediyor
Dilekckl Esosun ya cityde yapıyor sezin hanım normalde city doktorları 2500 tl alıyor 7 8 bin nere 3 bin nere ya 19 haftada kabul ederlermi beni acab başka doktor 🥺
anneadayi33 Dilekckl medikal park zam gelmeden önce 5500 idi şimdi ne kadar bilmiyorum yılbaşı öncesi fiyatıydı bu
Esosun Dilekckl ederler canm para alcaklar sonuçta niye etmesinler sen araştır şimdiden benim doktorum semra vezir normal de sezaryen de 2 bin😊👍🏼 Elide çok iyi çabuk ve temiz. Ama bilmediğin araştırmadığın bi doktora da gitme sakın
anneadayi33 anneadayi33 medikal parka gidenler memnun değil ama kadın doğumdan tutunda çocuk dr kadar
Magnolina anneadayi33 Medical e gidiyorum ceren hanim a doktorum dan çok. Memnunum ama hastaneden nefret ettim geçen hafta baş hekimle görüştüm doktoru başka hastaneye götürmek için izin vermediler son haftam değiştirmek riskli diye göze alamıyorum
Aslhn8992 Dilekckl çok detayci ve pimpirikli bir doktor istiyorsanız Türkan hanıma gidebilirsiniz ama bu detaycılık bazen gereksiz olabilir ve canınız sıkılabilir benim canım çok sıkılmıştı çünkü. Ama kimi de çok pimpirikli doktor seviyor buna göre karar verebilirsiniz 😊
anneadayi33 Dilekckl iyi diyen var demeyen de var bir tanıdığım gidiyordu son iki ayında değiştirdi türkan hanımı virüsten ilgilenmiyor diye dilek güler e gittiğim için tavsiye edebilirim ilgili alakalı bir doktor paracı değil medikala gidip o kadar para vereceğinize bence dr devam edin siz bilirsiniz yine de