Mervefdnc16 Kızlar Bursa Şehir Hastanesinde Pandemi döneminde bu bir kaç ay içinde doğum yapan var mı refakatçı kabul ediyorlar mı bilginiz var mı ?
Minikannebsr Mervefdnc16 refakatçı tabiki kabul ederler yaaa. Doğumdan sonra illaki seninle ve bebekle birinin ilgilenmesi gerekiyor yani
BabyYoda Mervefdnc16 evet kadın refakatçi kabul ediyorlar. Yalnız kesinlikle refakatçi değişimi yapmıyorlar o yüzden yanınızda bir kaç gün kalabilecek birini götürmelisiniz
Mervefdnc16 Minikannebsr Demi ama 🙂 Geçen gün bi postta okudumda hamgi şehir hastanesi hatırlamıyorum refakatçi kabul etmiyorlarmış dedim Bursa içinde geçerli mi acaba 🤦🏼♀️🤩
Zynpysrr beydaayuzguul Peki ebelerinlerin ve doktorların tavrı nasılmış? Doğumdan önce de muayeneleri için şehir hastanesine mi gitmişti?
beydaayuzguul Zynpysrr evet çok memnun bende şuan da oraya gidiyorum gültekin hanıma çok da memnunum açıkçası
Zynpysrr beydaayuzguul Teşekkür ederim. Bende gitmek istiyorum hem muayene için hem doğum için ama neredeyse 1 aydır hiç randevu bulamadım. Randevusuz da yardımcı oluyorlar mı?
Mervefdnc16 Zynpysrr Sabah çok erken gidersen rastgele bir doktora alabilirsin canım Ayrıca mhrsden talep oluştur istediğin bir doktora randevu listesi açılınca sana mesaj geliyor hemen alırsın randevunu 🌺😊
beydaayuzguul Zynpysrr bende alamiyordum bildirimlerini açık tut mhrs den randevu açılınca haberin olur en azından ben öyle yaptım çarşamba gidicem Allahın izniyle
Zynpysrr Mervefdnc16 Geçen sabah gittim aslında ama geri döndüm yardımcı olmadılar. Bana mı öyle denk geldi acaba?
AlyaEkmen_ Bende bir türlü randevu bulamıyorum artık canım sıkılmaya başladı evime çok yakın ama bir türlü randevu alamıyorum 😓