Tugbacegee Merhaba arkadaşlar doktorum 11.ci hafta da olman gerekir normallere göre dedi ama şuan 12 hafta gözüküyor bebek dedi 13 hafta da gel cinayet öğrenelim dedi . Hemen belli oluyor mu öyle . Çok kafam karıştı ve heycanlıyım
-mercimekveannesi Tugbacegee bebeklerin iki hafta geriden veyahutta işeriden gitmeli sorun değilmiş benim geriden geliyordu bir ultrasonda bir baktı yavaş yavaş arayı kapatıyor 😂 11+5 de gittiğimde cinsiyetle ilgili bir şey demedi şuan 13+6 yım 3 gün sonra bende öğrenmeye gidicem kişiden kişiye değişiyor bazen 12 de belli oluyor bazen de 14-16 yı buluyor inşallah gösterir kendini 🌸🌸
Tugba_nuray Tugbacegee tahmin yapabilir, erkek derse kordonu pipi olarak görebilir net olarak 20. Haftayı bulur 😌
CevriyeKuzey Tugba_nuray ben bugün gittim 14 haftalık %80 ihtimal verdi değişirmi ki acaba bilmiyorum kesin demek için 18 haftayı görmek gerekir dedi doktor
Annecik_ Tugbacegee 10. Haftada öğrendim doktorunuz deneyimliyse tabi ki oluyor bir önceki oğlumu da aynı doktor 13. Haftada bilmişti