Mercimegimm ElifAkkayaKapucu bende yaptircam ama kararsizim yaptirsammı yaptirmasammi... bende aclik tokluk kan sekerime baktirsam diyorum bilmiyorum nasil olcak
NaimeYilmaz ElifAkkayaKapucu Doktorum şeker yüklemesine pek sıcak bakmıyor. kanda bakıp 1 hafta gunde 3 kere Evde ölçümle takip yaptırdı.
Tezgelsenay ElifAkkayaKapucu benim ailemde seker hastasi yok canim saglik ocaginda kan tahlili yaptirmistim oradaki ebe yukleme yaltirmana gerek yok sekerin cok guzel cikti dedi . Ultrasonda da bebegim iri kilolu suyu vs fazla degildi Fakat doktorum tedbir amacli yapalim ne olur ne olmaz deyince yaptirdim ve sekerim cikti . Hic beklemiyordum ama olunca oluyormus şu anlık diyetle kontrol altinda ben yapilmasindan yanayim fakat senin ve doktorunun karari canim.
AyeglGzkaraKarabulut bende yaptırmak istiyorum ailede şeker var şuanda açlık şekerim 58 çok düşük yükleme dede glikoz mantıksız geliyo sadece tefbir amaçlı istiyorum sanırım bende açlık tokluğa baktırırm en sağlıklısı o sonuçta günlük hayatda glikoz şekeri içip gezmiyoz
ElifAkkayaKapucu Benim açlık tokluk şekerim kan tahlillerimde ikisi de çok normal ailede öyle bir şeker hastalığı da yok kimisidr zararlı olduğunu söylüyor ben de karar veremedim ama yaptırmıcam heralde
Meli Ben yaptırmak istemiyorum şeker başlı başına zararlı iken o kadar şekeri vücuduma sokmak istemiyorum ki bebeğime zararlı olabilceğini düşünüyorum zira komşumun sekiz aylık bebeği karnında vefat etti şeker yüklemesinden dolayı . Vücut atamıyor o şekeri
Ladess Meli hem vücut atamıyor hemde doğduktan sonra ki ilk 3yqş karaciğer sıkıntısı oluyor ,birde demiyorlarmı ben yaptırdım bişey olmadı ,e zaten onu içince o dakika ne olmasını beklersin ki 😂😂hiç anlamam
ElifAkkayaKapucu Birkaç kişiden de şekerin falan her şeyim çok normaldi şekerle ilgili hiçbir zaman sıkıntı yaşamadım ama ne zaman o yüklemeyi yaptırsam ondan sonra şeker çıktı diyor
Ladess Dr’um grekli olan durumlar olabiliyor,ama sende yolunda herşey gerek yok dedi yaptırmadım ,evde açlık tokluk bakıyorum yediklerime dikkat ediyorum şükür şimdilik herşey yolunda,yaptır deseydide yaptırmaycaktım ,şimdi derler dr dan daha mı iyi biliyorsun diye ,hiç bir dr sizin için oturup ağlamaz bebeğinize bişey olsa ilerde,benim şahsi fikrim ✌️