minikoglumm Kızlar 5. Aya girdik artık saçımı kestirip boyatmak istiyorum Doktoruma danışacağım ama sizede bir sorayim dedim yaptıran var mi çok boya kullanan insan değilim en son 5 sene önce diyebilirim😄 Hep evdeyiz kendime sardım
bus91 minikoglumm organık boya kullandındam emin olduğunuz bıyerde boyatabılırsın demişti benım doktorum ama dibine nekdae az değerse o kadar iyi bence bu kadar yıl beklemişin az daha sabret ☺️
Daniay minikoglumm Benim ön taraflarımda beyazlarım var kendimi de kötü hissediyorum bu yüzden organik boya ile boyamak istiyorum çok bekletmeden maske de takarım umarım sorun olmaz Doktorum ilk 3 ay boyatma demişti şu an 4,5 aylık olduk biraz daha bekleyip boyarım 🌸
Havvanur96 minikoglumm ben kuaförüm ve bize de gelirdi hamile bayanlar saç boyatmak için ama kendi boyalarını alırlardı tam anlamıyla organik boya yok illaki biraz da olsa kimyasal var hepsinin içinde malesef. Ama genelde boyatmaya gelenler 7.aydan sonra veya doğuma yakın gelirlerdi ve kokusu az olan organik boya tercih edin kokusu da rahatsız edebilir sizi
minikoglumm Daniay bende 5. Ayımdayım kuaföre gidemez olduk korkudan ama saçım için gitmek istiyorum malum menopozun muadil olaylarını yaşıyoruz 🙈 sürekli duş saç uzun olunca çekilmez oluyor kızıl bana çok yakışıyor eşimde hiç öyle görmedi beni 🥰
Daniay minikoglumm Organik boyayı tercih edin o halde kokusu da olmuyor en azından ☺️ Hamilelikte daha bi bakımlı olmak istiyoruz değil mi 🌸
Ayse2011 minikoglumm zaten boyanın kokusu zararlıymış ben 3 ayımı bitirdikten sonra organik boyayla kendim boyadım ne bir koku ne bir yanma hisside olmadı. Eger siz boyama yapacaksanız internetten bio magıc markasını öneririm.
minikoglumm Daniay kesinlikle bide hamileyken saç kestirmek çocuğun ömrünü kısaltır felan inanmasamda etki ediyo hormonlarımı kek gibi cirpiyolar😁
MSA001 minikoglumm Bende geçen hafta ombre yaptırdım 13. Haftalığım doktorlar dibe değmediği süre bir sıkıntı yaşanmicağını söylüyor hatta doğal boyalarla dip boyası yapanda var☺️
minikoglumm MSA001 ben tarcın rengi düşünüyorum dibe gitmeden de olur mu ki acaba kendi saçım çünkü siyah tonları 😒