E-G-C CerenCyln Allah razı olsun canım benim, ben taburcu oldum cuma günü öğlen geldim eve ama oğlum hala hastanede. Çok şükür durumu çok iyi kendi nefes alıyor beslenmesi düzeldi şuan sadece antibiyotik dozunun tamamlanması için bekliyor doktorlar. Ben her gün gidip 1 saat emziriyorum pazar veya pazartesi sorun olmazsa kavuşacağız inşallah 🙏 sen nasılsın oğluşun nasıl oldu kuzum?
CerenCyln E-G-C çok sevindim canım biz de emzirmeye geçtik, antibiyotik tedavisi 10 gün sürüyor yarın bitiyor tedavi, şimdi beslenmeyi arttırıyorlar. Biz de inşallah kısa zamanda kavuşacağız. Rabbim sağlık sıhhat versin Göktuğlarımıza💙
E-G-C CerenCyln Amin canım benim bizim de bugün bitirmişler antibiyotik tedavisini, son kez kan tahlillerine bakılacakmış bir sorun çıkmazsa yarın verecekler inşallah. Umarım hemen kavuşuruz oğullarımıza 💓
CerenCyln E-G-C inşallah canım 🙏🏼 ben Çanakkale’deyim burdaki araştırma hastanesinde anne bebek oteli var, beni yarın oraya alacaklar her 2 saatte bir emzirmeye gideceğim. Beslenmesine göre taburcu edecekler sanırım.
E-G-C CerenCyln ay canım inşallah dualarım sizle inşallah ikimizde yarın evlatlarımızla birlikte evimize döneriz 🙏 ben istanbul atasehirdeyim canım benim oglum medipolde kalıyor ben 3 gündür günde 1 saat emzirmeye gittim hep inşallah yarında beraber dönmek nasip olur 💓
CerenCyln E-G-C canım yarın taburcuyuz inşallah şimdi yanımda anne bebek uyum odası var orda kalacağız bu gece 😊 sen nasılsın bebiş nasıl?
E-G-C CerenCyln bizde din taburcu olduk çok şükür canım, çok sevindim Allah bağışlasın evlatlarımızı bize ☺️🙏
Aslihan2 CerenCyln Merhaba canımız annemiz, VVhatsApp, Facebook, instagram vb. sosyal medya çağrıları forum kuralları gereği yasaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Mutlu forumlar. 💜