Mucizeammm Kızlar yemekden sonra çok rahatsız oluyorum karnım çok şişiyor sizce neyden oluyor çok fazla da yemiyorum ama rahatsız oluyorum
kubraannecikk1 Mucizeammm kişiden kişiye değişiyor çok fazla rahatsız etmediği sürece korkma bence maden suyu çok iyi geliyor hem bebeğe de yararlı 🙂
NAZ2333 Mucizeammm kac haftaliksin canm bende oyleydim inanilmaz rahatsiz oluyodum maden suyu bile fayda etmiyodu ama maalesef sekerim cikti suyum cogalmis diyet yapiyorm 3 haftadir her sey normal cok sukur seker yuklemeni tafsiye ederim
Mucizeammm @kubraannecikk1 Çok fazla olmuyo aslında arada acayip şişiyo karnım bugun mesela☺️ eşim maden suyunu içme diolar cok atışıyoruz bu konuda😂
ratatosk Mucizeammm maden suyu aksine faydalı içerdiği minerallerden dolayı günde 1 tane sade olarak tüketebilirsiniz.
Mucizeammm @NAZ2333# 8+5 haftalık canım her zaman deil bazen aşırı sanki karnım büyümüş gibi ama öyle deil aslında 😂çok mu yiyorum diorum ama ne bilim ya normal geliyo bana☺️
Sudeekalay Benimde öyleydi bugün doktorum gaviskon verdi bende 8 haftaligim epey iyi geldi hiç değilse su icebildim doya doya mutluyum
tugene Hamileliğin ilk döneminde gaz ve şişkinlik çok normal ben 6 hastalıkken 6 aylık gibi oluyordu bazen 😂