Simgemert 20 haftaligim ve 15 kilo aldım napicam önerisi olan varmi çokta yemiyorum eskiden 50 kilo olamazdım hamile oldum 65e çıktım şimdiden😓
Senayyalcin Simgemert Çok fazla yemeden bu kadar nasıl aldınız şeker falan mı var ? Ama verirsiniz doğumdan sonra çok takılmayın yine de dikkat edin son üç ay baya alınıyor doğumunuz zorlaşıyor fazla kilo da ben 35+2deyim 5 kilo aldim👌🏽
Buse919221 Simgemert ben 47 kiloyla başladım. 21 e kadar falan hiç kilo almamıştım. Sonra birden almaya başladım. 38 hafta oldum 15 kilo aldım. Siz başlarda çok almışsınız bundan sonra dikkat edin çünkü istemsizce alınıyor sonrasında. Umarım şekeriniz yoktur
Mandalina91 Senayyalcin ne kadar güzel bende 49 ile hamile kaldım şuan 26. Haftadayız 55 olmuşum. Ama aşırı yedim almıyorum diye bir anda aldım. Eski Halime döneceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum
Senayyalcin Mandalina91 Ama aşırı zayıf hamile kalmışsınız ya birşey olmaz belli bile olmaz aldığınız kilo 🥺
Mandalina91 Senayyalcin evet zayıftım ama boyum da 1.58 🤦🏻♀️ O yüzden kilonun hiç yakışmadığını farkettim. Umarım son aylarda da çok almadan bitişe ulaşırım 😀
Neslihan_27 Ben şuan 34+4 günlük hamileyim ve sadece 4 kilo aldım 86 ile hamile kaldım şuan 90 kiloyum ❣️
metehaninannesiii Simgemert bende 14+1 haftaligim 59 kg hamile kaldım 62 kg oldum şuan ben napicam bilmiyorum 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Ayse2011 Simgemert canm çok fazla ben kendim bile 19+3 deyim 4 kilo aldm cok geliyor. Ama ilk gebeligimde bende 35 kilo almıstım 😁çok dikkat et *
Cerla Hey maşallah baya alanlarda var ilk gebeliğim hatırladım 25 in üstünde almıştım şimdi 32 haftalığım ⅞ kilo aldım inşallah 10 la hadi taş patlasın 12 ile tamamlarım inşallah
Masalannesii Simgemert bundan sonra yememe içmene dahada dikkat et canım bende 21.haftadayim 4 kilo aldım sadece bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor tabiki ama dikkat etmekte fayda var yinede
Sehera1 SecilBurak1205 22 haftadayım 4 kilo aldım 15 ve 18haftalar arasında memlekete gitmiştim anne evlerinde aldım 3 kiloyu, 22 şubattan beri kilo almadım karbonhidrat ve yağa dikkat ediyorum