Eby Merhabalar, bebeğim 36 haftalık, doktor 1 hafta önden gittiğini söyledi. Daha önümüzde 1 ay var ama kilosu 3ü geçmiş. Bu hızla giderse doğumun zor olmasından veya sezeryana mecbur kalmaktan korkuyorum. Bu durumda olan var mı acaba beslenmeyle hızı kesilebilir mi? ( gebelik şekerim vs yok.)
Anne3434_ Eby ya bende her hafta gidiyorum o kadar büyük değiliz ama sürekli bir hafta önde gidiyor ilerde aynı sorunu yaşarsam diye korkuyorum 😁
HlyaSinanAk Eby benimkide iki hafta oncesinde 1 hafta on gun ileride cikti dun gittigimde 3 gun geride ben inanmiyorum ultrasyondaki kilolara falan ancak dogunca gordugume inanicam strese girmekten baska bisey degil yani 😑
Eby HlyaSinanAk evet o da doğru bana da geçen hafta suyun çok fazla tatlıyı tamamen kes meyve bile yeme dedi. Çok da dikkat edemedim. Bu hafta çok sıkıntılı bi durum yok yine de uzak dur şekerden hamurişinden dedi 🙄 Ama ölçerken kendisi de söylüyo bire bir ölçü değil bunlar tabi tahmini diye
Esesli Eby zaten +- 400 gr diye hesaplanıyor. Benim yengem 3950 ile normal Doğum yaptı. Ama Bebek doğduktan bi hafta sonra ölçüldüğünde bide sütü yaradığı halde 3800 çıktı kilosu. Yani ultrason tahmini rakam. Kesin kilo değil