ikiponcikannesi -mercimekveannesi hahahahah 😂😂😂inanırmısın üşendiğimde görümceme söylüyorum o da bana yapıyor 😂😂😂
-mercimekveannesi ikiponcikannesi ben üşenmiyorum 😂mide bulantısı çektiğimi biliyorlar bunu koz olarak kullanıyorum bu kadarını hakediyorum bence 😂🌸 gelin olarak çok hizmet ettim şimdi meyvesini yemekte hele göbeğim çıksın bak elle tekme atıyor canı şunu çekti demekki diycem 😂😂
-mercimekveannesi aannepandaa ben onu da anlamam ki 😂 daha gösterdiklerim kafası hangisi gövdesi hangisi diyor komedi gibi ya 😂 azıcık daha sabredeyim az kaldı öğrenicem 😂
ikiponcikannesi -mercimekveannesi Benim ilk kızı tam bir cadı oldu ablası inşallah senin ki up uslu bir bebiş olur 😂
-mercimekveannesi ikiponcikannesi inşallah uslu bir cadı olur 😂 her halleri mi yakışır ya cazgır hayal ediyorum da o bile tatlı 😂 umarım sizin ikinci prenses de up uslu bir prenses olur 🌸
ikiponcikannesi -mercimekveannesi yani kaynanam bana iş yaptırmaz onlara gidince Allah razı olsun çok iyi insanlar çok şükür o yüzden nazım geçiyo birazcık 🤭🤭😍 ilk gelinleriyim 3 kaynım daha var ben en büyükleri olan abileriyle evliyim o yüzden el üstünde tutuyolar 🤭😇🥰
-mercimekveannesi ikiponcikannesi yani bende ilk gelinleriyim ama burnumda ele ele tutuşup getiriyorlar 😂 o yüzden bu yolda yapılan herşey mübahtır 😂😂 iki damadı daha olduğu için damatları daha bir el üstünde işte bende hizmetçi 😂 ama artık değil hem hamilelik hemde eşim de her şeyi farketti beni annesinin evine küçücük yardıma bile göndermiyor sonradan hanımağa gibi gelip köşeme oturuyorum 😂 bu saaten sonra da bebeğim var onunla ilgilenmem gerek ay tüh 😂😂🥰
ikiponcikannesi Sueda-123 Ayy canımm nasıl dayandın doktorların ne diyorlar acaba 🤯🧐 inşallah ben okadar beklememmm 😪
Sueda-123 ikiponcikannesi 2gunde bir gidiykrum suyu falan herşeyi normal napicam bilmiyorum çok zor artik
bukusum ikiponcikannesi iste dogumu baslatiyormus. Yurt disinda yasayan bir kadin anlatmisti youtube de. Ama siz doktorunuza danisin.
KkaRaCaa Bende 39 haftalik hamileyim sancilarim oluyor ara ara napsakta dogum baslasa yuruyus yapiyorum temizlik vs yapiyorum ama yok yani rahim agzim aciyor arada belim felan agriyor ama doguracak gibi hissetmiyorum kendimi
ikiponcikannesi KkaRaCaa bende öyleyin özellikle eğilerek yer siliyorum işkence gibi 🤨 ama yok gelmiyorr