17ekiiimmmm cansuyldz33 32+4te gittim 1883 gram dedi 2. Hamileliğim hareketten kilo alamadım sanırım 😄 sizin gayet iyi
Sevinc24 cansuyldz33 benim 30+4 1800 doktorum kızıyor çok kilolu diye şeker makarna yeme dedi kilolu bebek çok da iyi olmuyor sezeryan doğumlarda diyor size bişey diyor mu
Oziozi cansuyldz33 29 haftalıgım iki gundur bacak ve kalça içinde kemıkler agrıo yürüken fena tarıfte edemıyorum sızlerdede olmusmuydu 🤦♀️Kontrolumude bır hafta var
elaveben 33.haftamdayım inanılmaz bacak ağrısı ve kramp yaşıyorum onun dışında bir sorunum yok çok şükür ☺️
cansuyldz33 Sevinc24 ben dun gittim 31+2 1910 kg cıktı makarna ekmek o bu su canım ne istiyorsa yiyotum normalde de zayıf bi kadın degildim zaten panik atak var sezeryan olucam ama bebegin ya da benim kg ilgili bisey demedi
Jesca cansuyldz33 gece yatakta dönmek benim için ızdırap gibi birşey oldu resmen bacak agrımdan, magnezyum kullanmama rağmen fayda etmedi
Gamzeeakt Bende 31+3 haftalık hamileyim çatı kemiğim ağrıyor ayağa bile kalkamayacak duruma getiriyor beni yarın kontrolüm var bakalım soracağım doktora
Edakuz58 Bende 31+3 üm yarin kontrolum var bakalim ne alemde kizim:) benimde bacak agrim ve kasik agrim var
Mervuras26 Kızlar bu arada ben karnımı çok aşağıda hissediyorum sizler de de böyle bir durum var mı, ilk hamileliğim inşallah sıkıntılı bir şuur. Yoktur doktorum normal demişti 2 hafta önce