HilalYlmz Kızlar gribe yakalanıcam sanırım etlerim sırtım çok ağrıyor onun dışında bi sıkıntım yok ballı limonlu sıcak su içiyorum bi yandan, acaba sırtımı vickslesem bi sıkıntı olur mu? Yada ayaklarımın altına sürsem faydası olur mu?
momlove1 HilalYlmz tıbben bi sorun olurmu bilgim yok ben denedim grip oldugumda bi sıkıntı yasamadım ıhlamur bir bardak içebilirsin demişti doktor nane limon da bir bardak içebiliyormussun
Derinin-annesi HilalYlmz doktor baan bir sakıncasının olmadıgını soyledi.Ben cok severim vicks kullanmayı basım agrıfı zaman özellikle onu sürerim.
HilalYlmz momlove1 zencefil için iyi yorumlar okudum ıhlamurun içine koyup içiyim o zaman daha etkili olur
Mom084 HilalYlmz kana karışıyor diye tavsiye edilmiyor Çogu krem viks de öyle Ben de nezle oldum. 1 haftadır tavuk çorbası bol limon portakal bal geçirmeye çalışıyorum
Derinin-annesi HilalYlmz Doktorunun izin vermedigini söyleyrn arkadaslarda var ne biliyim arada kaldım 🙈Eger ben yanlıs yapıyorsam sizi de yanlıs yönlendirmek istemem😁