Senayyalcin Asddfgg Zararlı mı derken,normal ultrasonun sadece renkli olanı cihazda renk verme özelliğinin olması ne gibi bi zararı olabilir isteyen herkes gidip yaptırıyor , ben de dahil .
Msydn6 Asddfgg Renkli dediğiniz aslında detaylı ultrason , devlet hastanelerinde normal siyah beyaz çekiliyor ama özellerde genelde renkli oluyor niye zararlı olsunki cnm ?🤔😒
Zynp_H Asddfgg ben çok girmek istiyorum yüzünü hareketlerini daha net görüyorsun bir kerede olsa yaptırasım var 😊
Asddfgg Senayyalcin bnde tam olarak bilmiorum cevremden duydum kadarıyla radıasyon gbi şeyler dediler
Senayyalcin Asddfgg Radyasyon çok farklı bir şey hanımefendi bu ultrason ikisi aynı şey değil cahil insanların sözlerini dinlemeyin araştırın kendiniz öğrenin :)
Asddfgg Zynp_H okdar güzel oluoki kesinlikle girin derim bikere girdim hala gözümün önünde bebegimin hareketleri
Zynp_H Asddfgg 6 aylık oldum hala neye benzediğini göremedim iki dk bakıp tamam diyorlar ultrason çıktısı isteyince karanlık birşey görünmeyen bir şekil veriyorlar hayal bile kuramıyorum
Asddfgg Zynp_H benimde ilk gittim hastane öledi degiştirdim şuanki cok güzel bebegimi doya doya gösterio
bircivcivannesi Asddfgg canım o makinenin bı özelliği yine normal ultrason gibi çalışıyor ses dalgalariyla
Ezgifatma2010 Ben her hafta gidiyorum muayeneye her hafta hem renkli hem siyah beyaz olarak bakıyor doktorum perinatolog zararı olsa bakmaz her zaman