KutsalAnnelik Tesettürlüyüm, şifon veya tül tarzda uygun fiyatlı elbise arıyorum son ayımdayım çekim yapmak istiyorum. Sizler kullandınız mı bu tarz elbise hangi siteden aldınız acaba hanımlar 😊
Alpase KutsalAnnelik benim satılık iki elbisem var biri kırık beyaz biri de zümrüt yeşili ve altı siyah tül ikisi de özel dikim. 46-48 beden uyumlu düşünürseniz yardımcı olurum
minikcivcivim KutsalAnnelik canim bende dün burda gördüm instagram da antalyaadress diye bir hamile elbisesi kiralama yeri varmış belki faydası olur https://www.instagram.com/antalyadress/?hl=tr tesettür içinde var sanırım
Sumeyyerbey4741 KutsalAnnelik dolap uygulamasında çok güzel elbiseler var sadece çekim için alıp 1 kez giyen ve uygun fiyata satan ordan da bakabilirsin canım
KutsalAnnelik Zdk Link varsa atabilir misiniz çok fazla çeşit var aradığım tarzda bulamadım bir türlü
Edadncl55 Elbise kiralamak yerine fotoğrafçılar ds elbise oluyo daha avantajlı olur sanki bende öyle araştırıyorum
KutsalAnnelik Edadncl55 Fotoğrafçılarda ücret çok fazla ya bu kadar masrafın üzerine fazla olur diye uyguna elbise bulup kendi kameramız var onunla çekeriz diye düşündüm
KutsalAnnelik Sumeyyerbey4741 Elbise kategorisi olarak aratınca çok fazla seçenek çıkıyor ama normal elbiseler genelde ben bulamadım aradığım tarzda acaba yanlış mı aratıyorum
Zeynepdamla KutsalAnnelik bende tesettürlüyüm hatta bugun çekimim oldu çok kararsz kalmştm elbise almakta trendyoldan aldım şifon beyaz elbise çok güzel oldu iyiki almışım dedim ben tavsiye ederim fiyatı 160 tl di indirimde